İlkin Aydın'ın Vargas hakkında sözleri 8 Mart 2022 tarihli röportaja ait - Haber Jet

İlkin Aydın’ın Vargas hakkında sözleri 8 Mart 2022 tarihli röportaja ait

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Filenin Sultanları kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin yerine kadroda yer alan İlkin Aydın sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı. 8 Mart 2022 tarihinde Melissa Vargas hakkında konuştuğu bir video gündeme gelirken "Takımımda bir Kübalı değil bir Türk vatandaşı görmek benim daha çok hoşuma gider" sözleri sosyal medyada tepki topluyor.

İlkin Aydın’ın A Milli Kadın Voleybol Takımı kadrosuna Tuğba Şenoğlu İvegin yerine tekrar alınmasının ardından eski bir videosu sosyal medyada gündem oldu. Melissa Vargas hakkında konuşan Aydın’ın yaptığı röportajın eski tarihli olduğu ortaya çıktı.

İLKİN AYDIN VARGAS HAKKINDA NE DEDİ?

İlkin Aydın’ın 8 Mart 2022 tarihinde Voleybol Magazin’den Ufuk Soygür ile yaptığı röportajda, “Takımımda bir Kübalı değil bir Türk vatandaşı görmek benim daha çok hoşuma gider” sözleri sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Gündemdeki sözlerin tam hali 8 Mart 2022 tarihli videodan aşağıdaki şekilde aktarılıyor.

Ufuk Soygür, “Melissa Vargas Türk vatandaşı oldu. Milli Takıma girme ihtimali var. Öncelikle bu konuyu nasıl değerlendiriyorsun bir milli sporcu olarak. İkinci olarak Alexia Carutasu yakın bir dostun  ve onun içinde aynı durumlar söz konusu olabilir. Bununla alakalı yapılan hamleleri nasıl değerlendiriyorsun?” sorusunu sordu.

İlkin Aydın Melissa Vargas hakkında ne dedi?

Soygür’ün sorusuna Aydın, “Bunu siz sorana kadar çok düşündüğümü hatırlamıyorum. Ama tabii ki ben de bir Türk sporcu olarak sahada bir Türk sporcu olur. El ele tutuştuğumuz zaman İstiklal Marşı okuyabilecek, o bayrağa baktığı zaman orada olduğu için gurur duyup tüyleri diken diken olabilecek bir sporcu olsun benim şahsi fikrim tabii ki. Teknik anlamda ne görürler, belki de takıma çok iyi olacağını düşünmüş olabilirler ben bu kısma yorum yapamam. Ama benim vatandaşım olsun isterim. Takımımda bir Kübalı değil bir Türk vatandaşı görmek benim daha çok hoşuma gider. Ama tabii ki böyle bir hamle yapıldıysa mutlaka bir sebebi vardır.” sözleriyle karşılık verdi.

İlkin Aydın, 2024 VNL geniş kadrosunda yer alan ve geçtiğimiz yıl Türk vatandaşı olan Alexia Caratsu ile de yakın arkadaş.

İlkin Aydın kadroda mı, Melissa Vargas kadroda mı

İLKİN AYDIN 2023 İSTATİSTİKLERİ

Galatasaray forması giyen İlkin Aydın, 2023-2024 kulüp sezonunda 30 maçta toplam 112 sette 461 sayı üretti.

İlgili Haberler

884 top atağının yüzde 43’ünü öldürdü. 428 top karşılama, 34 ace, 45 servis hatası ile yüzde 44 ile oynadı.

Sultanlar Ligi’nin en iyi manşet alan oyuncusu oldu.

Melissa Vargas ne zaman Türk vatandaşı oldu?

VARGAS NERELİ?

Melissa Vargas, Kübalıdır.

VARGAS NE ZAMANDIR TÜRKİYE’DE?

Küba doğumlu Melissa Vargas, 2018-19 sezonunda Fenerbahçe’de forma giymek üzere Türkiye’ye geldi. 2018 yılından beri Türkiye’de yaşıyor.

MELİSSA VARGAS NE ZAMAN TÜRK VATANDAŞI OLDU?

Melissa Vargas, 9 Nisan 2021’de Türk vatandaşı oldu. TC kimliği kendisine Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verildi. 2023 yaz döneminde ise milli takıma katıldı.

SporMagazin

İlkin Aydın’ın Vargas hakkında sözleri 8 Mart 2022 tarihli röportaja ait” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ezgi Göçmen Ezgi Göçmen

    İlkin ve vargasın arası bozuk mu

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir