Iberia-Başakşehir maçı şifresiz kanalda yayınlanacak! Maçın yayın bilgisi detayları belli oldu - Haber Jet

Iberia-Başakşehir maçı şifresiz kanalda yayınlanacak! Maçın yayın bilgisi detayları belli oldu

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Gürcistan temsilcisi Iberia Tiflis ile karşı karşıya gelecek. Maç, TRT Spor kanalından şifresiz olarak izlenebilecek.

UEFA Konferans Ligi 3. eleme turu heyecanı başlıyor. Temsilcimiz RAMS Başakşehir, Gürcistan’da Iberia Tiflis ile kozlarını paylaşacak.

IBERIA BAŞAKŞEHİR MAÇINI HANGİ KANAL VERİYOR?

UEFA Konferans Ligi’nde ülkemizi temsil eden RAMS Başakşehir, üçüncü eleme turu ilk maçında Gürcistan’ın Iberia Tiflis takımına konuk olacak. Karşılaşma, Tiflis’teki Mikheil Meskhi Stadyumu’nda Türkiye saati ile 19.00’da başlayacak. Müsabaka, İskoçya Futbol Federasyonu’ndan David Dickinson tarafından yönetilecek.

Iberia Başakşehir Konferans Ligi maçı TRT Spor’dan şifresiz olarak yayınlanacak. Futbolseverler maç saatinden itibaren mücadeleyi canlı olarak TRT Spor kanalından şifresiz olarak takip edebilecekler.

Iberia Başakşehir hangi kanal veriyor

BAŞAKŞEHİR KONFERANS LİGİ MAÇI HANGİ KANALDA?

Başakşehir, bu zorlu mücadelede Avrupa kupalarındaki 53. sınavını verecek. Teknik direktör Çağdaş Atan yönetimindeki ekip, bu sezon Avrupa arenasında fırtına gibi esmeye devam ediyor. Başakşehir, bir önceki turda San Marino ekibi La Fiorita’yı iki maçta toplam 10 golle geçerek moral bulmuştu.

Başakşehir konferans maçı hangi kanalda, nerede izlenir

İlgili Haberler

Iberia Tiflis ise bir önceki turda Arnavutluk temsilcisi Partizani’yi elemeyi başardı. Gürcistan ekibi, evinde oynadığı ilk maçta 2-0 galip gelirken, deplasmandaki mücadelede 0-0 berabere kalarak tur atladı.

Bu akşamki Iberia-Başakşehir Konferans Ligi maçı sadece TRT Spor ekranlarında olacak.

Iberia Başakşehir nerede izlenir

IBERIA-BAŞAKŞEHİR RÖVANŞ (İKİNCİ MAÇ) NE ZAMAN?

Bu maçın rövanşı ise 15 Ağustos’ta İstanbul’da, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak. Turuncu-lacivertli ekip, bu turu geçmesi halinde, play-off turunda İrlanda’nın St. Patrick’s Athletic takımı ya da Azerbaycan’ın Sabah ekibiyle karşılaşacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir