Hollanda-Türkiye maçını TRT spikeri Özkan Öztürk anlatıyor - Haber Jet

Hollanda-Türkiye maçını TRT spikeri Özkan Öztürk anlatıyor

Türkiye, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaşıyor. Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak bu kritik maçı TRT spikeri Özkan Öztürk anlatacak.

EURO 2024’te heyecan dorukta. Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada, A Milli Futbol Takımımız yarın çeyrek finalde Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak bu önemli mücadele, TSİ 22.00’de başlayacak.

HOLLANDA – TÜRKİYE MAÇINI KİM ANLATIYOR?

Hollanda – Türkiye maçının detayları ve kritik anları, Özkan Öztürk’ün anlatımıyla TRT ekranlarında futbolseverlere ulaşacak. Ay-yıldızlı ekibimiz, bu zorlu maçı kazanarak yarı finale adını yazdırmayı hedefliyor.

Hollanda Türkiye spikeri kim, maçı kim anlatıyor?

TÜRKİYE ÇEYREK FİNALE NASIL ÇIKTI?

Türkiye, EURO 2024’teki başarılı performansıyla dikkat çekiyor. F Grubu’nda Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile mücadele eden millilerimiz, iki galibiyet ve bir yenilgiyle grubu ikinci sırada tamamladı. Son 16 turunda Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Bu maçta Merih Demiral, attığı iki golle galibiyetin mimarı oldu.

Hollanda Türkiye maçını kim anlatıyor?

HOLLANDA ÇEYREK FİNALE NASIL ÇIKTI?

Hollanda ise D Grubu’nda Fransa, Avusturya ve Polonya ile mücadele etti. Grubu üçüncü sırada tamamlayarak en iyi üçüncüler arasında son 16 turuna kaldı. Bu turda Romanya’yı 3-0’lık skorla rahat geçti. Maçın gollerini Cody Gakpo ve Malen (2) kaydetti.

Hollanda Türkiye maçı spikeri kim?

TÜRKİYE’DE EKSİKLER

Yarınki karşılaşmada Türkiye’de Orkun Kökçü ve İsmail Yüksek kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek​​. Teknik direktör Vincenzo Montella, bu eksikliklere rağmen güçlü bir kadro ile sahaya çıkmayı planlıyor. Maçın galibi, 10 Temmuz’da Dortmund’da İngiltere-İsviçre maçının galibiyle yarı final mücadelesine çıkacak​.

Hollanda Türkiye maçının spikeri kim? Türkiye Hollanda maç spikeri!

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir