Hollanda-Türkiye maçı hakemi Fransız hakem Clement Turpin oldu! VAR hakemi ise Fransız Jerome Brisard - Haber Jet

Hollanda-Türkiye maçı hakemi Fransız hakem Clement Turpin oldu! VAR hakemi ise Fransız Jerome Brisard

Türkiye, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaşacak. Maçın hakemi Fransız Clement Turpin olurken, VAR hakemliği görevini ise yine Fransa Futbol Federasyonu'ndan Jerome Brisard üstlenecek.

Türkiye, Almanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024’te çeyrek finalde Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Maçı Fransa Futbol Federasyonu’ndan hakemler yönetecek.

HOLLANDA – TÜRKİYE HAKEMİ KİM, NERELİ?

Çeyrek final mücadelesi 6 Temmuz’da TSİ 22.00’de Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Maçın hakemi Fransız Clement Turpin olacak ve ona yine Fransız yardımcıları Nicolas Danos ve Benjamin Pages eşlik edecek. Dördüncü hakem ise Almanya Futbol Federasyonu’ndan Felix Zwayer olacak. VAR görevini ise Jerome Brisard üstlenecek​.

HOLLANDA – TÜRKİYE MAÇI HAKEMİ NERELİ, HANGİ ÜLKEDEN?

Hollanda – Türkiye maçı hakemi Fransız hakem Clement Turpin’dir. Maçın yardımcı hakemleri de yine Fransa’dan Nicolas Danos ve Benjamin Pages olacak. VAR hakemi olarak ise Fransız Jerome Brisard görev alacak.

HOLLANDA – TÜRKİYE HAKEMİ CLEMENT TURPİN KİMDİR?

Turpin ilk kez FIFA hakemliğine 2010’da başlamıştır. 2014 FIFA Dünya Kupası elemelerinde ve 2018 FIFA Dünya Kupası’nda hakemlik yapmıştır. 2022 UEFA Şampiyonlar Ligi finaline hakemlik yapmıştır.

Hollanda Türkiye hakemi kim, nereli, annesi babası nereli?

HOLLANDA TÜRKİYE MAÇI GALİBİ KİMLE OYNAYACAK?

Bu turu geçen ekip, İngiltere ile İsviçre arasındaki çeyrek final eşleşmesinin galibiyle 10 Temmuz’da Dortmund’da yarı final mücadelesine çıkacak.

Ay-yıldızlı ekip, Hollanda’yı geçerek yarı finale yükselmek ve 2008’deki başarıyı tekrarlamak istiyor. Bu zorlu mücadele futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Hollanda Türkiye hakemi hangi ülkeden, nereli?

MİLLİLER ÇEYREK FİNALE NASIL ÇIKTI?

Türkiye, EURO 2024’te çeyrek finale yükselerek büyük bir başarıya imza attı. F Grubu’nda Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile mücadele eden ay-yıldızlı ekip, 2 galibiyet ve 1 yenilgi ile gruptan ikinci sırada çıkmayı başardı. Son 16 turunda ise Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Türkiye’nin gollerini 1. ve 59. dakikalarda Merih Demiral attı​.

Türkiye Hollanda maçı hakemi nereli, kimdir, nerelidir?

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir