Hollanda Romanya'yı 3-0'lık skorla mağlup etti! Hollanda çeyrek finale çıktı - Haber Jet

Hollanda Romanya’yı 3-0’lık skorla mağlup etti! Hollanda çeyrek finale çıktı

Hollanda, EURO 2024 son 16 turunda Romanya'yı 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Bu sonuçla Hollanda, Avusturya-Türkiye maçının galibiyle karşılaşacak.

EURO 2024’te son 16 turu heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Son olarak Hollanda Romanya’yı 3-0 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı.

HOLLANDA – ROMANYA MAÇI NE OLDU?

EURO 2024 son 16 turu karşılaşmalarında Hollanda, Romanya’yı 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi. Maçta üstün bir performans sergileyen Hollanda, galibiyetin kapısını Cody Gakpo’nun 20. dakikada attığı golle açtı. Maçın sonlarına doğru, Donyell Malen’in 83. ve 90+3, dakikalarda bulduğu gollerle farkı üçü çıkaran Hollanda, maç boyunca kontrolü elinde tutarak rakibine şans tanımadı.

Romanya Hollanda maçı kaç kaç bitti, çeyrek finale kim çıktı, kim yükseldi?

HOLLANDA – ROMANYA ÇEYREK FİNALE KİM ÇIKTI?

Romanya, Hollanda karşısında etkili bir oyun sergileyemedi ve turnuvaya veda etti. Hollanda ise bu galibiyetle çeyrek finale yükseldi ve Avusturya-Türkiye maçının galibini beklemeye başladı. Eğer Türkiye, Avusturya’yı mağlup ederse, çeyrek finalde rakibi Hollanda olacak.

Romanya Hollanda maçı ne oldu, golleri kimler attı?

Hollanda, turnuvaya grup aşamasında inişli çıkışlı bir performansla başlamıştı. Polonya’yı 2-1 yendikten sonra, Fransa ile 0-0 berabere kalmış ve ardından Avusturya’ya 3-2 mağlup olmuştu. Ancak, son 16 turunda Romanya karşısında aldıkları galibiyet, Hollanda’nın turnuvada ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

Spor

Hollanda Romanya’yı 3-0’lık skorla mağlup etti! Hollanda çeyrek finale çıktı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Kubilay Kubilay

    Türkiye Hollanda maçı ne zaman olacak?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir