Gülmemeye çalışan futbolcu Brahima Diarra Sivasspor’a transfer oluyor - Haber Jet

Gülmemeye çalışan futbolcu Brahima Diarra Sivasspor’a transfer oluyor

Sivasspor, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu öncesinde 21 yaşındaki Malili orta saha oyuncusu Brahima Diarra ile transfer görüşmelerine başladı. Sosyal medyada "gülmemeye çalışan futbolcu" olarak ünlenen Diarra, Sivasspor’a transfer olmaya yakın.

Sivasspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulübün gündemindeki isim ise 21 yaşındaki Malili orta saha oyuncusu Brahima Diarra. Özellikle olimpiyatlardaki gülmemek için çabaladığı videosu ile geniş kitlelerce tanınan Diarra’nın, Sivasspor ile ciddi görüşmelerde bulunduğu bildirildi.

BRAHİMA DİARRA SİVASSPOR’A GELECEK Mİ?

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonuna iddialı bir giriş yapmak isteyen Sivasspor, transfer çalışmalarına hız verdi.

Kulübün radarındaki en dikkat çekici isimlerden biri, genç ve yetenekli orta saha oyuncusu Brahima Diarra.

Diarra, sosyal medyada yayılan ve büyük ilgi gören bir videoda, olimpiyatlarda gülmemeye çalışırken görüntülenmiş ve bu anı sayesinde geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştı.

Gülmemeye çalışan futbolcu Brahima Diarra Sivasspor

KAMERAYA GÜLMEMEYE ÇALIŞAN FUTBOLCU BRAHİMA DİARRA KİMDİR?

5 Temmuz 2003 doğumlu olan Brahima Diarra, futbol kariyerine Fransa’nın AC Boulogne-Billancourt takımında başladı. Ardından İngiltere’nin Huddersfield Town U-17 takımına transfer olan Diarra, burada gösterdiği performansla dikkat çekti ve Huddersfield Town B takımı ile Harrogate Town’da kiralık olarak forma giydi.

Profesyonel futbol hayatında 61 maçta forma giyen ve bu süreçte 1 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Diarra, milli takım kariyerinde de Mali formasıyla olimpiyatlarda 3 maçta görev aldı.

İlgili Haberler

Gülmemeye çalışan futbolcu gif

Diarra, Huddersfield Town ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından serbest oyuncu konumuna geldi.

Leeds United, Burnley, Hull City, Leicester City ve Chievo Verona gibi birçok kulübün radarında olan Diarra, şu anda Paris’te olimpiyatlarda Mali milli takımını temsil ediyor.

Kulübüyle resmi olarak yollarını ayırdıktan sonra birçok teklif alan genç futbolcu, olimpiyatlardaki performansıyla yeni takımını belirlemeye çalışıyor.

GÜLMEMEYE ÇALIŞAN FUTBOLCU SİVASSPOR’A TRANSFER OLACAK MI?

Sivasspor’un Diarra’yı kadrosuna katıp katmayacağı önümüzdeki günlerde netleşecek. Ancak, genç futbolcunun Türkiye’deki futbolseverler tarafından büyük bir merakla beklenen performansı, transferin gerçekleşmesi halinde Sivasspor’a önemli bir katkı sağlayacağı yönünde yorumlanıyor.

BRAHİMA DİARRA İSTATİSTİKLERİ

Mevkisi orta saha olan Diarra, 2024 Olimpiyat Oyunları’nda da yer aldı.

Müsabaka Maç Gol  Asist Sarı kart Sarı kırmızı   Kırmızı  Süre  
Toplam: 61 1 6 9 2.634
42 4 4 1.491′
10 1 2 3 592′
4 132′
2 1 147′
2 1 210′
1 62′

SporTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir