Galler Türkiye muhtemel 11 belli oldu! Hakan Çalhanoğlu kadroda yok - Haber Jet

Galler Türkiye muhtemel 11 belli oldu! Hakan Çalhanoğlu kadroda yok

Türkiye, UEFA Uluslar B Ligi'nde Galler ile deplasmanda karşılaşmaya hazırlanıyor. Hakan Çalhanoğlu'nun sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği mücadelede, genç yıldız Arda Güler ilk 11'de sahaya çıkacak. İşte Türkiye’nin Galler maçı muhtemel 11’i…

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’ta Türkiye, Galler ile kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. 6 Eylül Cuma günü TSİ 21.45’te Cardiff Şehir Stadyumu’nda oynanacak maçta, A Milli Takım’ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu sakatlığı nedeniyle forma giymesi beklenmiyor.

GALLER TÜRKİYE MUHTEMEL 11

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi’nde Galler karşısında iki önemli eksikle sahaya çıkması bekleniyor. Kaptan Hakan Çalhanoğlu, kalçasındaki sakatlık nedeniyle son antrenmanlarda yer almadı ve tedbir amaçlı olarak maç kadrosundan çıkarıldı. Ayrıca, sol kasığındaki zorlanma nedeniyle Semih Kılıçsoy da kadroda yer almıyor.

Galler Türkiye muhtemel 11

Karşılaşmada Türkiye’nin en büyük kozlarından biri genç yıldız Arda Güler olacak. İspanya’nın Real Madrid kulübünde forma giyen Arda, Montella’nın ilk 11 tercihlerinden biri olması bekleniyor. Kalede Mert Günok’un başlaması beklenirken, defans hattında Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Abdülkerim Bardakcı ve Eren Elmalı yer alacak.

Galler Türkiye maçı muhtemel 11

Orta sahada İsmail Yüksek, Salih Özcan ve Orkun Kökçü görev yapacakken, hücum hattında ise Kenan Yıldız, Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz yer alacak.

Türkiye Galler muhtemel 11

İlgili Haberler

GALLER TÜRKİYE MAÇI MUHTEMEL İLK 11

Türkiye’nin Galler maçı muhtemel 11’i şu şekildedir:

Mert Günok, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Abdülkerim Bardakcı, Eren Elmalı, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Arda Güler, Orkun Kökçü, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz

Türkiye'nin Galler maçı muhtemel 11'i

GALLER TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

Galler Türkiye maçı 6 Eylül Cuma günü saat 21.45’te başlayacak ve karşılaşma TV8’den canlı olarak yayınlanacak.

Galler Türkiye muhtemel ilk 11

Spor

Galler Türkiye muhtemel 11 belli oldu! Hakan Çalhanoğlu kadroda yok” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Ozan Güven Ozan Güven

    Hakan Çalhanoğlu’nun olmaması büyük kayıp

    Yanıtla
  • Ömer Gaye Ömer Gaye

    Kadro süper olmuş

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir