Galler Türkiye maçı EXXEN ve TV8’den şifresiz canlı olarak yayınlanacak - Haber Jet

Galler Türkiye maçı EXXEN ve TV8’den şifresiz canlı olarak yayınlanacak

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi'nde Galler'e karşı kritik bir maça çıkıyor. Karşılaşma 6 Eylül Cuma günü saat 21.45'te TV8'den şifresiz ve EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ilk maçında 6 Eylül’de Galler ile deplasmanda karşılaşacak.

GALLER TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Uluslar Ligi B Ligi’nde yer alan A Milli Futbol Takımımız, 6 Eylül’de Galler karşısında zorlu bir mücadele verecek. Teknik direktör Vincenzo Montella’nın belirlediği aday kadroda sakatlıkları nedeniyle Ahmetcan Kaplan, Enes Ünal, Ferdi Kadıoğlu ve Ozan Kabak gibi isimler yer almadı. Buna karşın, genç yetenekler Emirhan Topçu, Eren Dinkci ve Mustafa Hekimoğlu ilk kez milli davet alarak kadroya dahil edildi.

Galler Türkiye maçı hangi kanalda

Galler Türkiye maçı TV8’den şifresiz olarak izlenebilecek. EXXEN platformunda da yayınlanacak olan Galler Türkiye maçı için üyelik gerekecek.

GALLER TÜRKİYE MAÇINI HANGİ KANAL VERİYOR?

Galler Türkiye maçını televizyondan TV8 kanalı veriyor. İnternetten ise TV8 canlı yayın yapan resmi internet sitesinden ve EXXEN platformundan izlenebilecektir.

Galler Türkiye maçını hangi kanal veriyor

MİLLİ MAÇI HANGİ KANAL VERİYOR?

A Milli Futbol Takımımız 6 Eylül Cuma günü UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Galler deplasmanına çıkacak. Saat 21.45’te başlayacak mücadelenin hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu. Galler Türkiye EXXEN platformunda ve TV8 kanalında yayınlanacak. TV8’den Galler Türkiye maçı şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek. EXXEN için ise platforma üyelik gerekecek.

Milli maç hangi kanalda

MİLLİ MAÇ HANGİ KANALDA?

Galler maçının ardından milliler, 9 Eylül’de İzmir’de İzlanda ile karşılaşacak. Bu maç da yine TV8 ve EXXEN platformlarından canlı yayınlanacak.

İlgili Haberler

Türkiye Galler maçı TRT de mi, nerede yayınlanacak

GALLER VE İZLANDA MAÇI ADAY KADROSU

Türkiye A Milli Takımı Galler ve İzlanda Uluslar Ligi maçları aday kadrosu şu şekildedir:

Kaleci: Altay Bayındır, Mert Günok, Muhammed Şengezer, Uğurcan Çakır

Defans: Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Samet Akaydin, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Merih Demiral, Zeki Çelik

Orta saha: Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan

Forvet: Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Can Uzun, Eren Dinkci, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız, Mustafa Hekimoğlu, Semih Kılıçsoy, Umut Nayir

Türkiye Galler maçı hangi kanalda, şifresiz mi

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir