Galatasaray Young Boys'u yenerse ve turu geçip elerse Şampiyonlar Ligi muhtemel rakipleri belli sayılır - Haber Jet

Galatasaray Young Boys’u yenerse ve turu geçip elerse Şampiyonlar Ligi muhtemel rakipleri belli sayılır

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak için İsviçre'nin Young Boys takımına karşı kritik bir rövanş maçı oynayacak. Galibiyet durumunda, Avrupa’nın dev kulüpleri sarı-kırmızılıların muhtemel rakipleri olacak. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi muhtemel rakipleri şimdiden belli.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında bugün Young Boys’u ağırlıyor. 3-2 kaybedilen ilk maçın ardından sarı-kırmızılı ekip, taraftarı önünde 2 farklı galibiyeti hedefleyerek gruplara kalma şansı arayacak.

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ MUHTEMEL RAKİPLERİ

Galatasaray’ın turu geçmesi halinde, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dev kulüplerle mücadele edecek. Milan, Bayern Münih, Real Madrid, Barcelona, Arsenal, PSG ve Manchester City gibi Avrupa’nın en prestijli takımları, sarı-kırmızılıların muhtemel rakipleri arasında yer alıyor.

Galatasaray turu geçerse muhtemel rakipleri

UEFA’nın yeni 36 takımlı formatıyla gruplara katılacak takımlar, zorlu mücadelelerle karşı karşıya kalacak. Bu nedenle, Galatasaray’ın Young Boys karşısında alacağı sonuç hem Türkiye için hem de Avrupa’daki başarı hedefleri açısından büyük önem taşıyor.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi muhtemel rakipleri gruplar

Turu geçemeyen taraf ise UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek.

İlgili Haberler

GALATASARAY YOUNG BOYS’U ELERSE MUHTEMEL RAKİPLERİ

Geçen sezon Süper Lig’de 102 puan toplayarak rekor kıran ve 24. kez şampiyon olan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara katılabilmek için play-off turunda mücadele ediyor.

Galatasaray ın muhtemel rakipleri kimler

İsviçre Süper Ligi şampiyonu Young Boys ile oynanan ilk maçta sarı-kırmızılı ekip, deplasmanda 3-2 yenilmesine rağmen İstanbul’da avantajlı bir skor arıyor. Galatasaray’ın bu turu geçebilmesi için en az 2 farklı galibiyet alması gerekiyor. Eğer maç tek farkla kazanılırsa mücadele uzatmalara taşınacak, beraberlik ya da Young Boys galibiyeti durumunda ise İsviçre ekibi tur atlayacak.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi kura simülasyonu

Galatasaray Young Boys’u eleyip Şampiyonlar Ligi’ne kalırsa muhtemel 29 rakibi şimdiden belli. Galatasaray’ın Young Boys’u elemesi durumunda Şampiyonlar Ligi muhtemel rakipleri arasında Milan, Arsenal, Aston Villa, Atletico Madrid, Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih, Borussia Dortmund, Inter, Juventus, Manchester City, Liverpool, PSG gibi Avrupa’nın dev kulüpleri yer alıyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir