Galatasaray Young Boys maçını TRT spikeri Özkan Öztürk anlatıyor - Haber Jet

Galatasaray Young Boys maçını TRT spikeri Özkan Öztürk anlatıyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalabilmek için İsviçre'nin Young Boys takımını ağırlayacak. Galatasaray Young Boys maçı, TRT 1 ve Tabii platformlarında spiker Özkan Öztürk'ün anlatımıyla ekrana gelecek.

İlk maçı 3-2 kaybeden temsilcimiz Galatasaray, rövanşta 2 farklı galibiyet alarak turu geçmeyi hedefliyor.

GALATASARAY YOUNG BOYS MAÇINI KİM ANLATIYOR?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında bugün Young Boys ile karşılaşacak. RAMS Park’ta oynanacak mücadele, saat 22.00’de başlayacak ve TRT 1 ile Tabii platformlarından canlı olarak yayımlanacak. Karşılaşmayı TRT spikeri Özkan Öztürk anlatacak.

Galatasaray Young Boys spikeri kim

GALATASARAY TURU NASIL GEÇER?

Sarı-kırmızılı takım, ilk maçta İsviçre deplasmanında Young Boys’a 3-2 mağlup oldu ve turu İstanbul’daki rövanşa taşıdı​. Şampiyonlar Ligi’ne katılabilmek için Galatasaray’ın en az 2 farklı galibiyet alması gerekiyor. Eğer maç 1 farkla Galatasaray lehine sonuçlanırsa uzatmalara gidilecek. Beraberlik veya konuk takımın galibiyeti ise Young Boys’u gruplara taşıyacak​.

İlgili Haberler

Galatasaray Young Boys maçını kim anlatıyor, spiker kim

Galatasaray, geçen sezon Süper Lig’i 102 puanla zirvede tamamlayarak rekor kırmış ve şampiyon olmuştu. Ancak Türkiye’nin UEFA sıralamasındaki pozisyonu nedeniyle doğrudan Şampiyonlar Ligi gruplarına kalamayan Galatasaray, yoluna play-off turundan başladı​. Young Boys da İsviçre Süper Ligi şampiyonu olarak aynı turdan turnuvaya dahil oldu.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir