Galatasaray Young Boys ile berabere kalırsa Şampiyonlar Ligi’nden elenecek - Haber Jet

Galatasaray Young Boys ile berabere kalırsa Şampiyonlar Ligi’nden elenecek

Galatasaray, bu akşam oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys ile berabere kalırsa Şampiyonlar Ligi’nden elenecek ve UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek. Galatasaray Young Boys maçı 0-0, 1-1, 2-2 gibi skorlarla berabere biterse Galatasaray Şampiyonlar Ligi’ne veda edecek.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek için kritik bir sınav veriyor. Sarı-kırmızılılar, play-off turu rövanşında İsviçre temsilcisi Young Boys’u konuk edecek. Galatasaray’a turu geçmek için beraberlik yetmiyor.

GALATASARAY YOUNG BOYS MAÇI BERABERE BİTERSE NE OLUR?

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 102 puanla şampiyon olarak rekor kıran Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılmak yerine ülke puanı nedeniyle play-off turundan başlamak zorunda kaldı.

Galatasaray Young Boys ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi

Galatasaray, Young Boys karşısında iki farklı galip gelerek Devler Ligi’ne katılma hakkı elde etmek istiyor. Ancak, eğer maç 1 farklı Galatasaray galibiyetiyle sonuçlanırsa, karşılaşma uzatmalara gidecek. Galatasaray berabere kalırsa ya da Young Boys galibiyetinde ise İsviçre ekibi gruplara yükselecek ve Galatasaray yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

Galatasaray berabere kalırsa ne olur

İlgili Haberler

GALATASARAY YOUNG BOYS BERABERE KALIRSA NE OLUR?

Galatasaray Young Boys maçı berabere biterse temsilcimiz Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi macerası sona erecek ve elenecek. Young Boys Şampiyonlar Ligi’ne katılan takım olacak. Galatasaray’ın Young Boys’u elemesi için beraberlik yetmiyor. Galatasaray Young Boys ile berabere kalırsa bu durum Young Boys’a yarıyor.

Galatasaray Young Boys berabere biterse ne olur, kim elenir, Galatasaray elenir mi

GALATASARAY YOUNG BOYS MAÇI 0-0, 1-1, 2-2, 3-3 BİTERSE NE OLUR?

Galatasaray Young Boys maçı 0-0, 1-1, 2-2, 3-3 gibi berabere biterse elenen takım Galatasaray olacak. Galatasaray ilk maçta Young Boys’a 3-2 mağlup olduğu için rövanşta berabere biten tüm skorlarda Galatasaray elenen taraf olacak. Temsilcimizin turu geçebilmesi için en az 1 farklı galibiyet ile normal süreyi tamamlaması gerekiyor.

GS berabere kalırsa ne olur, Young Boss ile berabere kalırsa kim elenir mi

GündemSpor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir