Galatasaray Rizespor muhtemel 11! Osimhen kadroda - Haber Jet

Galatasaray Rizespor muhtemel 11! Osimhen kadroda

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. İlk 11’de Victor Osimhen’in de yer alması bekleniyor. Sarı-kırmızılı takımın eksikleri arasında Icardi ve Ziyech bulunuyor.

Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Saat 20.00’de RAMS Park’ta başlayacak mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek.

GALATASARAY RİZESPOR MUHTEMEL 11

Milli aradan sonra sahaya dönen Galatasaray, Çaykur Rizespor karşısında seriyi sürdürmeyi hedefliyor. Taraftarlar, Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen’in performansını merakla bekliyor. Teknik direktör Okan Buruk’un görev vermesi halinde Osimhen, ilk kez Galatasaray formasıyla sahaya çıkacak.

Osimhen Rizespor maçında oynayacak mı, kadroda mı

Galatasaray, lige oldukça formda başladı ve oynadığı 3 maçta 9 gol atarken, sadece 3 gol yedi. Son lig maçında Adana Demirspor’u 5-1’lik farklı bir skorla geçen sarı-kırmızılı ekip, Rizespor karşısında da galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Bu sezon Süper Lig’de 4. maçına çıkacak olan Galatasaray, son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi play-off maçları sebebiyle Gaziantep FK karşılaşmasını ertelemişti.

GS Rize muhtemel 11

Galatasaray’ın muhtemel 11’i şu şekilde:

Muslera, Jelert, Nelsson, Davinson Sanchez, Berkan Kutlu, Torreira, Gabriel Sara, Yunus Akgün, Mertens, Barış Alper Yılmaz, Victor Osimhen​.

İlgili Haberler

GS Rizespor muhtemel 11

GALATASARAY RİZESPOR MAÇIN OSİMHEN OYNAYACAK MI?

Galatasaray Rizespor maçı öncesi Icardi’nin sakat olması nedeniyle Okan Buruk’un Osimhen’i 11’de başlatması bekleniyor. Milli ara nedeniyle Nijerya’da milli takımında forma giyen Osimhen 2 maçta 1 gol atmıştı. Osimhen’in formda olması durumunda bugünkü Rize maçında forma giymesi beklenmektedir.

Galatasaray Rizespor muhtemel 11

GALATASARAY RİZESPOR MAÇI EKSİKLER

Adana Demirspor maçında sakatlanan Mauro Icardi ve Fas Milli Takımı’nda sakatlanan Hakim Ziyech, bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Galatasaray Rizespor muhtemel ilk 11

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir