Galatasaray Rizespor maçını şifresiz veren yabancı kanallar - Haber Jet

Galatasaray Rizespor maçını şifresiz veren yabancı kanallar

Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak bu kritik mücadeleyi şifresiz izleyebileceğiniz bazı yabancı kanallar da bulunuyor.

Süper Lig’in heyecanı 14 Eylül Cumartesi günü Galatasaray – Çaykur Rizespor maçıyla devam ediyor. Rams Park’ta oynanacak karşılaşma Türkiye’de yalnızca Bein Sports 1 kanalından yayınlanacak. Ancak, şifresiz yayın yapan bazı yabancı kanallar da bu maçı futbolseverlerle buluşturacak.

GALATASARAY RİZESPOR MAÇINI VEREN KANALLAR

Galatasaray, sezona iddialı bir başlangıç yaptı ve 5. haftada Çaykur Rizespor’u ağırlayacak. Sarı-kırmızılı ekip, sakatlıkları bulunan Mauro Icardi ve Hakim Ziyech’ten yoksun sahaya çıkacak. Teknik direktör Okan Buruk, yeni transferler Victor Osimhen ve Ismail Jakobs’a şans verebilir. Özellikle Osimhen’in Galatasaray formasıyla ilk kez sahaya çıkması bekleniyor.

Galatasaray Rizespor maçını şifresiz veren yabancı kanallar

Galatasaray Rizespor maçı Türkiye’de sadece Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Bein Sports 1 dışında hiçbir kanalda Galatasaray Rizespor maçı canlı yayınlanmayacak. Bein Sports üyeliği oluşturarak maçı şifresiz ve canlı izleyebilirsiniz.

Galatasaray Rizespor maçını veren yabancı kanallar

Ayrıca Galatasaray Rizespor maçı TOD TV’den de izlenebilecek. TOD TV resmi internet sitesinden üyelik oluşturarak Galatasaray Rizespor maçını canlı izleyebilirsiniz.

GALATASARAY RİZESPOR MAÇINI VEREN YABANCI KANALLAR

Maç Türkiye’de Bein Sports 1’den canlı yayınlanırken, farklı ülkelerdeki futbolseverler de bu önemli karşılaşmayı izleyebilecek. Bosna Hersek’te Sport Klub HD SRB, Brezilya’da Disney+ Brazil, Fransa’da beIN Sports MAX 6, ve Nijerya’da ESPN Africa gibi kanallar maçı yayınlayacak. Ayrıca, Kanada’da Fanatiz Canada ve Hollanda’da Ziggo Sport Voetbal kanalları üzerinden şifresiz olarak izlenebilir.

Galatasaray Rizespor maçı hangi yabancı kanallarda yayınlanıyor

İşte Galatasaray Rizespor maçını veren yabancı kanallar:

Bosna Hersek: Sport Klub HD SRB

İlgili Haberler

Brezilya: Disney+ Brazil

Fransa: beIN Sports MAX 6

Nijerya: ESPN Africa

Sırbistan: Sport Klub HD SRB

Peru: Disney+ Chile

Galatasaray Çaykur Rizespor maçını veren kanallar

GALATASARAY RİZESPOR ŞİFRESİZ NEREDE İZLENİR?

Maç, 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacak ve Galatasaray, 3 puan alarak liderlik yarışında Fenerbahçe’nin önüne geçmeyi hedefliyor. Çaykur Rizespor ise deplasmanda puan veya puanlarla dönmek isteyecek.

GS Rizespor maçını veren kanallar

Galatasaray Rizespor maçını beIN Sport kullanıcısı iseniz şifresiz bir şekilde Bein Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir