Galatasaray Parma maçı D-Smart platformu Spor Smart kanalında yayınlanacak - Haber Jet

Galatasaray Parma maçı D-Smart platformu Spor Smart kanalında yayınlanacak

Galatasaray, Avusturya kampının ikinci etabında Serie A'nın yeni takımı Parma ile karşılaşacak. Maç, 27 Temmuz'da TSİ 20.30'da Linz'deki Raiffeisen Arena'da oynanacak ve D-Smart platformu üzerinden Spor Smart kanalında canlı yayınlanacak.

Avusturya’da hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, kampın ikinci etabında önemli bir sınav verecek. Sarı-kırmızılılar, İtalya Serie A’ya bu sezon yükselen Parma ile karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY – PARMA MAÇINI HANGİ KANAL VERİYOR?

Galatasaray, sezon öncesi kamp çalışmaları için Avusturya’nın Steiermark eyaletinde yer alan Liezen bölgesindeki Irdning’de bulunuyor. Burada, Avusturya temsilcisi LASK’ın ev sahipliğinde düzenlenen “Summer Series Upper Austria” turnuvası kapsamında İtalya 1. Futbol Ligi’nin (Serie A) yeni ekibi Parma ile karşılaşacak. Maç, Linz kentindeki Raiffeisen Arena’da oynanacak ve Türkiye saati ile 20.30’da başlayacak.

Bu hazırlık maçını Türkiye’deki taraftarlar da yakından takip edebilecek. Karşılaşma, D-Smart platformunda yer alan Spor Smart kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray Parma maçı D-Smart platformu Spor Smart kanalında yayınlanacak

GALATASARAY’IN HAZIRLIK MAÇLARI

Galatasaray, hazırlık maçlarında şu ana kadar karışık sonuçlar aldı. LASK’a 3-2 ve Almanya 2. Futbol Ligi temsilcisi Fortuna Düsseldorf’a 5-2 yenilen sarı-kırmızılılar, Slovakya’nın Trencin takımını 4-1 ve Serie A temsilcisi Lecce’yi 2-1 mağlup etmeyi başardı. Bu maçlar, yeni sezon öncesi takımın performansını değerlendirmek açısından önemliydi.

Galatasaray, Parma maçı sonrasında Avusturya kampını tamamlayarak İstanbul’a dönecek ve hazırlıklarına burada devam edecek. Yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmak isteyen sarı-kırmızılı takım, bu tür zorlu hazırlık maçları ile eksiklerini gidermeyi ve takım uyumunu artırmayı hedefliyor​.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir