Galatasaray PAOK’a yenilirse Avrupa Ligi’ne 0 puanla başlayacak - Haber Jet

Galatasaray PAOK’a yenilirse Avrupa Ligi’ne 0 puanla başlayacak

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde ilk maçında PAOK ile karşılaşacak. Galatasaray PAOK’a yenilmesi durumunda Avrupa yolculuğuna 0 puanla başlayacak. Kritik mücadele öncesi 3 önemli eksik dikkat çekiyor.

UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam sahasında Yunanistan temsilcisi PAOK’u ağırlayacak Galatasaray, sezonun Avrupa serüvenine iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Fenerbahçe galibiyeti sonrası moralli olan sarı-kırmızılı ekip, RAMS Park’taki mücadelede sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor

GALATASARAY PAOK’A YENİLİRSE NE OLUR?

Galatasaray, PAOK karşısında puansız ayrılırsa, Avrupa Ligi’nin yeni formatındaki ilk maçını kaybetmiş olacak. Bu formatta her takım lig aşamasında sekiz maç yapıyor ve doğrudan Son 16’ya kalabilmek için ilk 8’de yer almak gerekiyor.

Galatasaray PAOK'a yenilirse ne olur, elenir mi

PAOK’a karşı alınacak olası bir mağlubiyet, bu hedef doğrultusunda Galatasaray’ın işini zorlaştırabilir. Avrupa’daki son 3 maçını kaybeden Galatasaray, bu kötü seriye son vermek istiyor​.

GALATASARAY PAOK’A YENİLİRSE ELENİR Mİ?

Bu maç bir eleme karşılaşması olmamakla birlikte, grup aşamasında alınacak sonuçlar sıralamayı belirleyecek. Eğer Galatasaray, PAOK karşısında mağlup olursa elenmeyecek; ancak gruptan çıkma şansını zora sokacak.

GS PAOK'a yenilirse kaybederse ne olur, elenir mi

İlgili Haberler

Lig formatında her maçın önemi büyük, zira ilk 8’e giren takımlar direkt olarak Son 16 Turu’na kalıyor. Galatasaray’ın kaybetmesi halinde, sonraki maçlarda telafi etme zorunluluğu doğacak​.

GALATASARAY PAOK MAÇINI KAYBEDERSE NE OLACAK?

PAOK’a yenilmek, Galatasaray’ın grup aşamasındaki puan tablosunda geri düşmesine neden olacak. Kritik maçta takımda Muslera, Ziyech ve Sallai’nin yokluğu hissedilecek. Bununla birlikte, Avrupa kupalarındaki deneyimiyle Galatasaray, bu kaybı telafi etme gücüne sahip.

Galatasaray kaybederse ne olur

PAOK ise güçlü bir kadroya sahip ve deplasman maçlarında son dönemde başarılı sonuçlar elde edememiş olsa da Galatasaray için zor bir rakip olacak​.

Galatasaray yenilirse ne olur, eleniyor mu

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir