Galatasaray Kasımpaşa maçı hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu - Haber Jet

Galatasaray Kasımpaşa maçı hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu

Galatasaray Kasımpaşa maçı bu akşam saat 19.00'da başlayacak. Maç, Bein Sports 1 TOD TV'den canlı olarak yayınlanacak. Sarı kırmızılıların sahasında oynanacak mücadele için 40 binin üstünde bilet satıldı.

Trendyol Süper Lig 7. haftada Galatasaray ve Kasımpaşa maçı heyecanla bekleniyor. 7’de 7 yapma şansını kaçırmak istemeyen Galatasaray, Kasımpaşa maçını kazanmak istiyor. Rams Park’taki mücadeleyi ise hakem Oğuzhan Çakır yönetecek.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray Kasımpaşa maçında sarı kırmızılı takım, 7’de 7 yaparak galibiyet avantajını korumak istiyor. Güçlü kadrosuylu Galatasaray karşısına iddialı çıkan Kasımpaşa, ligde 1 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 11. sırada yer alıyor. Son Galatasaray Kasımpaşa maçı 3-1 olarak aslan galibiyetiyle sona ermişti.

Galatasaray Kasımpaşa hangi kanalda

Galatasaray Kasımpaşa maçı Bein Sports 1 ve TOD TV üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Bu akşam 19.00’da başlayacak maç futbolseverler tarafından yakından takip edilecek.

GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Trendyol Süper Lig 7. haftada Galatasaray bir başka İstanbul takımı Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Galatasaray’ın Kasımpaşa ile oynayacağı maç Bein Sports 1 ve TOD TV üzerinden izlenecek. Maçı bu kanallar üzerinden izlemek için premium üye olmanız ve üye bilgilerinizi güncellemeniz gerekiyor.

İlgili Haberler

Galatasaray maçını hangi kanal veriyor

KASIMPAŞA MAÇI HANGİ KANALDA?

Kasımpaşa’nın Süper Lig devi Galatasaray ile deplasmanda karşılaşıyor. Bugün 19.00’da oynanacak Galatasaray Kasımpaşa maçını futbolseverler, Bein Sports 1 ve TOD TV’den canlı izleyebilecek.

Kasımpaşa maçını hangi kanal veriyor

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray Kasımpaşa maçı bugün yani 28 Eylül Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir