Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı yayın linki Bein Sports Twitter hesabından paylaşıldı - Haber Jet

Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı yayın linki Bein Sports Twitter hesabından paylaşıldı

Trendyol Süper Lig 7. haftada Kasımpaşa Galatasaray'a konuk oluyor. Rams Park Arena'da maçı izleyemeyecek taraftarlar alternatif maç izleme yerlerini araştırdı ardından Galatasaray Kasımpaşa canlı yayın izleme linkini Bein Sports X Twitter hesabından yayınla alakalı bilgilendirme yaptı.

Galatasaray Kasımpaşa karşılaşmasına saatler kala taraftar yayını takip edebileceği yerleri araştırıyor. Futbol gündemini meşgul eden karşılaşma Galatasaray için oldukça önemli. Sarı kırmızılılar bu maçı kazanırsa 7’de 7 ile kulüp tarihinin en iyi başlangıcını yapacak.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI CANLI YAYIN LİNKİ BEİN SPORTS’TA

İki İstanbul takımının karşılaşması bugün gerçekleşiyor. Kasımpaşa, Galatasaray’ın sahasına misafir olurken karşılaşma için 40 binden fazla bilet satıldı. Bilet bulamayanlar taraftar paketleriyle Galatasaray Kasımpaşa maçını canlı izleme fırsatını elde ediyor.

galatasaray kasımpaşa canlı yayın linki kaçak izle

Türkiye’de Bein Sports 1 ve TOD TV’den canlı yayınlanacak. Galatasaray Kasımpaşa canlı yayın linki Bein Sports Twitter hesabından ulaşılıyor. Korsan yayınlar ise TFF ve Bein Sports’un denediği yeni sistemle X (Twitter) veya ipTV’lerde izlenme yasak.

İlgili Haberler

Galatasaray Kasımpaşa izle linki canlı yayın linki Twitter

GALATASARAY KASIMPAŞA CANLI YAYIN LİNKİ TWİTTER HESABINDA YER ALIYOR

Yurt dışında yaşayanlar maç yayınını farklı kanallardan takip ederken, Türkiye’de Bein Sports ve TOD TV üzerinden futbol severler Galatasaray Kasımpaşa maçını izleyebilecek. Korsan yayınlardan maçları izlemek engellenecek. Canlı yayın linki ise sadece web üzerinden açılıyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir