Galatasaray Hatayspor maçını Bein Sports spikeri Murat Yenersoy anlatıyor - Haber Jet

Galatasaray Hatayspor maçını Bein Sports spikeri Murat Yenersoy anlatıyor

Galatasaray, Süper Lig'deki ilk maçında Hatayspor'u konuk ediyor. Sarı-kırmızılılar, RAMS Park'taki sezonun açılış maçında taraftarlarının önünde galibiyet arayacak. Maçı spiker Murat Yenersoy anlatıyor.

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonunun ilk haftasında, son şampiyon Galatasaray, Atakaş Hatayspor ile karşılaşıyor. Galatasaray, rekorlarla dolu geçen sezonun ardından üst üste ikinci kez şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkarken, Hatayspor da yeniden yapılanma sürecinde sezona güçlü bir başlangıç yapmayı amaçlıyor.

GALATASARAY HATAYSPOR MAÇINI KİM ANLATIYOR?

Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray, Atakaş Hatayspor’u konuk ediyor. Geçen sezonu rekor puanla şampiyon olarak tamamlayan sarı-kırmızılılar, yeni sezona da iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Maç, RAMS Park’ta saat 21.00’de başlayacak ve Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Bein Sports spikeri Murat Yenersoy, Galatasaray Hatayspor maçının anlatımını üstlenecek. Yenersoy’un heyecan dolu anlatımıyla futbolseverler, bu önemli maçı ekran başında keyifle takip edebilecekler​.

Galatasaray Hatayspor spikeri Murat Yenersoy

İlgili Haberler

Galatasaray, 82 gün aradan sonra taraftarının önünde ilk resmi maçına çıkacak. Yaz transfer döneminde kadrosunu Michy Batshuayi, Elias Jelert ve Gabriel Sara ile güçlendiren sarı-kırmızılı ekipte, bu oyunculardan Jelert ve Sara, teknik direktör Okan Buruk’un görev vermesi halinde ilk kez Galatasaray forması giyecek. Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçında süre alan Batshuayi, bu karşılaşmada da takımın en önemli gol silahlarından biri olacak.

GS Hatay spikeri kim, belli oldu

Hatayspor ise deprem felaketi nedeniyle geçtiğimiz sezonu zorluklarla geçirdi. Akdeniz temsilcisi, bu sezon Süper Lig’de daha güçlü bir performans sergilemek istiyor. Yeni transferlerle kadrosunu yenileyen Hatayspor, Galatasaray karşısında sürpriz yapmanın peşinde olacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir