Galatasaray Gaziantep maçı ilk 11! Osimhen yok - Haber Jet

Galatasaray Gaziantep maçı ilk 11! Osimhen yok

Galatasaray, Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Gaziantep FK'yi konuk ediyor. Sarı-kırmızılı ekipte yeni transferlerden Roland Sallai, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs statü gereği kadroda yer almazken, sahaya çıkacak olan 11'de Muslera, Batshuayi ve Mertens gibi yıldızlar kadroda yer alacak.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY GAZİANTEP İLK 11

Yeni transferlerden Victor Osimhen, Roland Sallai ve Ismail Jakobs statü gereği bu maçta oynayamayacak. RAMS Park’ta oynanacak karşılaşmada sarı-kırmızılılar, kazanarak liderlik yarışında kritik bir üç puan almayı hedefliyor.

Galatasaray Gaziantep ilk 11

Galatasaray’ın muhtemel 11’i şöyle:

Muslera, Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Jelert, Lucas Torreira, Sara, Dries Mertens, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz, Michy Batshuayi.

İlgili Haberler

GALATASARAY’IN GAZİANTEP MAÇI 11’İ

Galatasaray, 17 Eylül Salı günü saat 20.00’de Gaziantep FK’yi konuk edecek. Sarı-kırmızılılar, bu sezon Süper Lig’de çıktıkları dört maçı da kazanarak müthiş bir performans sergiledi.

Teknik direktör Okan Buruk’un ekibi, özellikle son iki lig maçında rakip filelere beşer gol bırakarak müthiş bir hücum performansı ortaya koydu. Bu maça da güçlü bir hücum hattıyla çıkacak Galatasaray’da, Batshuayi, Mertens ve Yunus Akgün gibi isimler ön plana çıkıyor.

Ancak Galatasaray’ın yeni transferleri Roland Sallai, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs statü gereği bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Özellikle büyük bir heyecanla beklenen Osimhen, taraftarlar tarafından merakla sahada görmek istense de statü kuralları gereği bu maçta yer almayacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir