Galatasaray Fenerbahçe derbisinin hakemi Arda Kardeşler'in karnesi ve yönettiği maçlar - Haber Jet

Galatasaray Fenerbahçe derbisinin hakemi Arda Kardeşler’in karnesi ve yönettiği maçlar

Süper Lig'in 37. haftasında FB - GS derbisi oynanırken maçın hakemi Arda Kardeşler oldu. Heyecanla takip edilen mücadelede görev alan Kardeşler'in yönettiği maçlar araştırılırken karnesi de gündemde yer aldı. Yer aldığı mücadeleler ve kazanan takımlar...

Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği dev derbide nefesler tutuldu. Ligde 99 puan ile lider olan GS, şampiyonluğa yakın olurken bugün oynanacak olan karşılaşma ligdeki gidişatı netleştirecek. Mücadelenin hakemi Arda Kardeşler’in hangi maçları yönettiği taraftarın gündeminde yer almıştı. İşte Kardeşler’in maç karnesi 2024…

Transfermark’ta yer alan bilgilere göre Arda Kardeşler, Fenerbahçe’nin 18 karşılaşmasında yer aldı. FB, 10 galibiyet alırken, 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Toplamda ise 32 sarı kart çıkarken 4 kırmızı kart kaydedildi. Mücadelelerde toplamda 8 penaltı verildi.

Galatasaray’ın ise 20 maçında görev aldı. Sarı kırmızılılar 11 galibiyet alırken 6 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti. Toplamda ise 39 sarı kart, 1 kırmızı kart çıkarken 5 penaltı verildi.

Galatasaray Fenerbahçe Derbisinin Hakemi Arda Kardeşler’in Karnesi Ve Yönettiği Maçlar

Bu akşamki maçın sonucunda GS beraberlik alır veya galip gelirse ilk defa 3 haneli puana ulaşan takım olurken şampiyonluğunu da ilan edecek. Fenerbahçe’nin şampiyonluk ihtimali ise bugün oynanan maçı kazanması ve rakibinin Konyaspor’a karşı mağlup olmasına bağlı olacak.

SporSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir