Galatasaray elenirse UEFA Avrupa Ligi rakipleri 30 Ağustos’ta belli olacak - Haber Jet

Galatasaray elenirse UEFA Avrupa Ligi rakipleri 30 Ağustos’ta belli olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray Young Boys'a karşı turu geçemezse, UEFA Avrupa Ligi'ne düşecek. Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nden elenirse UEFA Avrupa Ligi rakibi 30 Ağustos'ta çekilecek kura ile netleşecek.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında bugün İsviçre’nin Young Boys takımını ağırlıyor. Galatasaray Young Boys’a elenirse, Avrupa serüvenine UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek ve rakipleri 30 Ağustos’ta çekilecek kuralarla belli olacak.

GALATASARAY ELENİRSE NE OLUR?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılabilmek için sahasında Young Boys karşısında zorlu bir maça çıkacak. İsviçre’de oynanan ilk maçta 3-2 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, Rams Park’ta oynanacak rövanş karşılaşmasını kazanarak gruplara kalmayı hedefliyor.

Galatasaray elenirse ne olur

Galatasaray’ın turu geçmesi için iki farklı galip gelmesi gerekiyor. 1 farklı galibiyet durumunda ise maç uzatmalara gidecek, beraberlik veya Young Boys’un galibiyeti halinde ise temsilcimiz elenecek ve yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

Galatasaray Young Boys'a elenirse ne olacak

İlgili Haberler

GALATASARAY ELENİRSE UEFA AVRUPA LİGİ RAKİBİ KİM OLACAK?

Galatasaray elenirse, Avrupa Ligi grup aşamasındaki muhtemel rakipleri oldukça zorlu olacak. Potansiyel rakipler arasında Manchester United, Roma, Porto, Athletic Bilbao, Lazio, Real Sociedad, Tottenham ve Olympiakos gibi güçlü takımlar yer alıyor.

Galatasaray elenirse UEFA rakibi kim olacak, GS Avrupa Ligi  muhtemel rakipleri

GALATASARAY ELENİRSE UEFA RAKİBİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Galatasaray’ın Young Boys’a elenmesi durumunda 30 Ağustos’ta yapılacak kura çekimiyle Avrupa Ligi grup aşamasındaki rakipleri netleşecek.

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi muhtemel rakipleri

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir