Fred’in MR sonucu sonrası sakatlık durumu belli olacak! Tahminlere göre 3 hafta yok - Haber Jet

Fred’in MR sonucu sonrası sakatlık durumu belli olacak! Tahminlere göre 3 hafta yok

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Fred, Lugano maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Brezilyalı oyuncunun MR sonucu bekleniyor. Bugün çekilecek MR sonucuna göre sakatlık durumu da belli olacak Fred’in tedavilerine hızlıca başlanacak.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında sahasında Lugano ile karşılaştı. Maçın 26. dakikasında sakatlanan Fred, yerini İsmail Yüksek’e bırakmak zorunda kaldı.

FRED NEDEN SAKATLANDI? MR SONUCU BEKLENİYOR

Fenerbahçe’nin Lugano ile oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında, sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı yıldızı Fred, 26. dakikada girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlanarak yerde kaldı. Sağlık ekibinin müdahalesinin ardından oyuna devam etmeyi deneyen Fred, birkaç dakika sonra acı içinde sahayı terk etti ve yerini İsmail Yüksek’e bıraktı.

Fred neden sakatlandı belli oldu! Fred MR sonucu

FRED LİLLE MAÇINA YETİŞECEK Mİ?

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, maç sonrası yaptığı açıklamada, Fred’in sakatlığının ciddi olabileceğini belirterek, “Fred ne kadar bizden ayrı kalacak bilmiyorum ama tahminimce önümüzdeki turda olmayacak” dedi.

Fred 3 hafta yok! Fred'in sakatlığı uzun sürecek

FRED KAÇ MAÇ YOK, SAKATLIĞI NE KADAR SÜRER?

Fred’in sakatlığına ilişkin MR çekimi bugün yapılacak. Çıkan sonuca göre tedavi süreci de eşzamanlı başlatılacak. Fred’in dizinde esnemeye bağlı yırtılma olduğu tahmin ediliyor. Tahminlere göre Fred 2-3 hafta sahalardan uzak kalabilir.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir