Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası’na katılacak - Haber Jet

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası’na katılacak

Fenerbahçe yönetimi, sezon başında alınan Ziraat Türkiye Kupası'na katılmama kararını teknik direktör Jose Mourinho’nun isteği üzerine değiştirdi. Portekizli teknik adam, geniş kadro rotasyonu sayesinde kulübün tüm kupalarda yarışabileceğini belirtti.

Fenerbahçe, sezon başında Ziraat Türkiye Kupası’na katılmama kararı almış olsa da, teknik direktör Jose Mourinho’nun talepleri doğrultusunda bu karardan geri adım attı.

FENERBAHÇE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NA KATILACAK MI?

Fenerbahçe, 2023-24 sezonunun başında aldığı radikal bir kararla Ziraat Türkiye Kupası’na katılmama kararı almıştı. Kulüp yönetimi, özellikle yoğun maç takvimi ve Avrupa odaklı hedefler sebebiyle bu kararı duyurmuştu.

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası’na katılacak mı

Ancak, sezonun ilerleyen dönemlerinde takımın başına geçen Jose Mourinho, bu kararı yeniden gözden geçirilmesini sağladı. Mourinho, “Kadro derinliğimiz yeterli. Rotasyonumuz geniş ve tüm kulvarlarda yarışacak güce sahibiz” diyerek, Türkiye Kupası’nda yer almak istediğini vurguladı.

Fenerbahçe ZTK'ya katılacak mı

İlgili Haberler

Bunun üzerine yönetim, Mourinho’nun görüşüne katılarak, kupada mücadele etme kararı aldı.

fenerbahçe ziraat türkiye kupası men

FENERBAHÇE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI’NDA OYNAYACAK MI?

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi sitesinde yayımlanan kupa şemasında Fenerbahçe’nin adı yeniden yer alırken, sarı-lacivertliler, Türkiye Kupası’nda zafere ulaşma hedefiyle sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Böylece, Fenerbahçe sezonun geri kalanında hem ligde, hem Avrupa’da hem de Türkiye Kupası’nda iddialı bir şekilde yer alacak.

FB Ziraat Türkiye Kupası'na katılacak mı

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir