Fenerbahçe turu geçerse Lille ile eşleşecek ve ilk maçını 6 Ağustos’ta oynayacak - Haber Jet

Fenerbahçe turu geçerse Lille ile eşleşecek ve ilk maçını 6 Ağustos’ta oynayacak

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano'yu elemesi halinde, 3. eleme turunda Fransa'nın Lille takımı ile karşılaşacak. İlk maç 6 Ağustos'ta oynanacak.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında İsviçre temsilcisi Lugano’yu konuk ediyor. Sarı-lacivertliler, İstanbul’da oynanacak bu kritik maçtan galibiyet veya beraberlik ile ayrılması halinde, bir üst turda Fransız ekibi Lille ile karşılaşacak.

FENERBAHÇE TURU GEÇERSE KİMLE, İLK MAÇI NE ZAMAN OYNAYACAK?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda İsviçre’nin Lugano takımı ile karşı karşıya geliyor. İlk maçı deplasmanda 4-3 kazanan Fenerbahçe, avantajlı bir skorla sahaya çıkacak.

Fenerbahçe, bu maçı kazanması veya beraberlikle tamamlaması durumunda adını bir üst tura yazdıracak. Tek farklı mağlubiyet halinde maç uzatmalara gidecek, iki veya daha farklı mağlubiyet durumunda ise Lugano tur atlayacak.

Eğer Fenerbahçe turu geçerse, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa’nın güçlü temsilcisi Lille ile karşılaşacak. İlk maç 6 Ağustos’ta oynanacak, rövanş ise 13 Ağustos’ta gerçekleşecek.

Fenerbahçe turu geçerse rakibi

Sarı-lacivertli taraftarların Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda oynanacak mücadeleye ilgisi büyük. Bütün biletleri satılan Fenerbahçe Lugano maçı, Exxen platformundan canlı yayımlanacak.

Fenerbahçe’nin bu kritik karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumunda, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde önemli bir adım daha atmış olacak ve bir sonraki rakibi Lille ile karşılaşarak Avrupa arenasındaki yolculuğuna devam edecek​.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir