Fenerbahçe-Petrolul maçı Fenerbahçe YouTube kanalında yayınlanacak! Katıl Lacivert Paket aboneleri izleyebilecek - Haber Jet

Fenerbahçe-Petrolul maçı Fenerbahçe YouTube kanalında yayınlanacak! Katıl Lacivert Paket aboneleri izleyebilecek

Fenerbahçe, 29 Haziran Cumartesi günü saat 10.30’da Romanya ekibi Petrolul Ploieşti ile sezonun ilk hazırlık maçına çıkacak. Bu önemli karşılaşma, Fenerbahçe'nin YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe Petrolul maçını YouTube'dan sadece Fenerbahçe YouTube Lacivert Paket Katıl aboneleri izleyebilecek.

Fenerbahçe, Petrolul hazırlık maçı ile yeni sezon öncesi ilk sınavına çıkmaya hazırlanıyor. Mücadeleyi taraftarlar bilgisayar, telefon, tablet veya televizyon ekranlarından takip edebilecek.

FENERBAHÇE – PETROLUL MAÇINI HANGİ KANAL VERİYOR?

Fenerbahçe, 2024-2025 sezonuna hazırlık kapsamında bir dizi hazırlık maçı planladı. Bu kapsamda, sarı-lacivertli ekip ilk olarak 29 Haziran Cumartesi günü saat 10.30’da Romanya’nın Petrolul Ploieşti takımı ile karşılaşacak. Maç, Fenerbahçe’nin resmi YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşma Fenerbahçe YouTube kanalı Katıl Lacivert Paket abonelerine özel olarak açılacak.

Fenerbahçe’nin hazırlık maçları programı şu şekilde:

Petrolul Ploieşti: 29 Haziran Cumartesi, saat 10.30

Admira Wacker: 6 Temmuz Cumartesi, saat 20.00

Hajduk Split: 10 Temmuz Çarşamba, saat 20.00

Strasbourg: 13 Temmuz Cumartesi, saat 19.30

Fenerbahçe Petrolul hangi kanalda, nereden izlenir, hangi kanal veriyor?

Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe, bu sezon nasıl bir taktik ile sahaya çıkacak merak ediliyor. Sarı-lacivertliler, hazırlık maçlarında hem yeni oyuncuların takıma adaptasyonunu sağlamak hem de mevcut oyuncuların form grafiğini yükseltmek amacıyla yoğun bir kamp dönemi geçiriyor.

FB Petrolul hangi kanalda, Fenerbahçe hazırlık maçı hangi kanal veriyor?

FENERBAHÇE PETROLUL HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe’nin Petrolul Ploieşti ile oynayacağı hazırlık maçının, Fenerbahçe YouTube kanalından canlı olarak yayınlanması bekleniyor. Fenerbahçe YouTube Katıl kullanıcılarına özel mi yoksa herkese açık mı olacak henüz bilinmiyor.

Fenerbahçe Petrolul maçını hangi TV kanalı veriyor, FB TV yayınlayacak mı?

Fenerbahçe’nin yapacağı hazırlık maçları, yeni sezon öncesi takımın genel performansı hakkında önemli ipuçları verecek. Takımın oyun sistemi, genç oyuncuların performansı, geçen sezon kiralık giden oyuncuların son durumu gibi birçok konu, Mourinho tarafından değerlendirilecek. Ayrıca, taraftarlar da yeni sezon öncesi takımın genel durumunu görme fırsatı bulacak.

Fenerbahçe Petrolul Ploiești hangi kanalda, yayınlanacak mı, nereden ve nasıl izlenir?

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir