Fenerbahçe Lugano maçı sadece EXXEN’de yayınlanacak! TV8’de maç yayını yok - Haber Jet

Fenerbahçe Lugano maçı sadece EXXEN’de yayınlanacak! TV8’de maç yayını yok

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında Lugano'yu ağırlayacak. Maç sadece EXXEN platformundan şifresiz olarak yayınlanacak, TV8'den yayınlanmayacak.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında yarın İsviçre ekibi Lugano’yu Kadıköy’de ağırlayacak. İlk maçı deplasmanda 4-3 kazanan sarı-lacivertliler, her türlü galibiyet veya beraberlikte adını bir üst tura yazdıracak.

FENERBAHÇE LUGANO MAÇI TV8’DE VERECEK Mİ?

Fenerbahçe’nin, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında İsviçre’nin Lugano ekibiyle karşılaşacağı maç, yalnızca EXXEN platformu üzerinden şifresiz olarak yayınlanacak. Sosyal medyada birçok kullanıcı, maçın TV8’den de yayınlanması yönünde taleplerini dile getirdi, ancak bu talepler yanıtsız kaldı. Karşılaşma sadece EXXEN’den canlı olarak takip edilebilecek​.

FENERBAHÇE TURU NASIL GEÇER?

İlk maçı deplasmanda 4-3 kazanarak büyük bir avantaj elde eden Fenerbahçe, Kadıköy’deki rövanşta her türlü galibiyet veya beraberlik durumunda turu geçen taraf olacak. Eğer Lugano karşısında tek farklı bir mağlubiyet alırlarsa, maç uzatmalara gidecek; iki veya daha farklı bir mağlubiyet durumunda ise turu Lugano geçecek.

Fenerbahçe Lugano maçı TV8 verecek

FENERBAHÇE LUGANO MAÇI HAKEMİ KİM?

Müsabaka, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde saat 20.00’de başlayacak ve İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Robert Jones tarafından yönetilecek. Jones’in yardımcılıklarını Neil Davies ve Wade Smith yapacak, dördüncü hakem ise Sam Barrott olacak​.

FB Lugano maçını TV8 veriyor

FENERBAHÇE – LUGANO

Fenerbahçe, bu karşılaşmayı kazandığı takdirde UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa’nın Lille takımıyla karşılaşacak. Bu turun ilk maçları 6-7 Ağustos, rövanşlar ise 13 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

Fenerbahçe’nin UEFA listesine dahil ettiği 23 oyuncu ise şu şekilde: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Fred Rodrigues, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir