Fenerbahçe Lugano ile berabere kalırsa turu geçip Lille’in rakibi olacak - Haber Jet

Fenerbahçe Lugano ile berabere kalırsa turu geçip Lille’in rakibi olacak

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano ile yapacağı rövanş maçında, beraberlik durumunda adını bir üst tura yazdıracak ve Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda rakibi Lille olacak.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda İsviçre temsilcisi Lugano ile Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. İlk maçı 4-3 kazanan sarı-lacivertliler, bu maçı da kazanarak veya berabere kalarak adını 3. tura yazdırmayı hedefliyor.

FENERBAHÇE LUGANO MAÇI BERABERE BİTERSE NE OLUR?

Fenerbahçe rövanş maçında Lugano ile her türlü beraberlik skorunda turu geçen taraf olacak. Fenerbahçe’nin her türlü galibiyet ve beraberlikte turu geçeceği biliniyor. Tek farklı mağlubiyet durumunda ise maç uzatmalara gidecek. Fenerbahçe’nin olası bir 2 ve daha farklı skorla yenilmesi durumunda ise turu geçen takım Lugano olacak.

Fenerbahçe, Lugano maçını geçmesi halinde Fransa’nın Lille takımıyla Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda karşılaşacak.

Fenerbahçe Lugano ile berabere kalırsa turu geçiyor

Fenerbahçe, Lugano karşısında zorlu bir ilk maçın ardından avantajlı bir skorla İstanbul’a dönmüştü. İlk maçta Edin Dzeko’nun hat-trick yaptığı mücadelede, bir gol de Ferdi Kadıoğlu’ndan gelmişti. Maçın ilk yarısında Dzeko’nun penaltı golüyle dengeyi sağlayan Fenerbahçe, ikinci yarının hemen başında yine Dzeko’nun golüyle öne geçti. Lugano’nun golüne hemen yanıt veren Dzeko, skoru 3-2’ye taşıdı. Ferdi Kadıoğlu’nun oyuna girmesiyle bir gol daha bulan Fenerbahçe, Lugano’nun son dakika golüne rağmen 4-3’lük skorla sahadan galip ayrıldı.

FENERBAHÇE’NİN LUGANO MAÇI MUHTEMEL 11’İ

Fenerbahçe’nin UEFA listesinde yer alan 23 isim arasında, yeni transferler ve tecrübeli isimler dikkat çekiyor. Teknik direktör Jose Mourinho, sahaya en güçlü kadrosuyla çıkmayı planlıyor. Muhtemel 11’de ise Livakovic, Osayi-Samuel, Söyüncü, Djiku, Kadıoğlu, Yüksek, Fred, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin ve Dzeko yer alıyor.

FB Lugano maçı berabere biterse Fenerbahçe turu geçer

FENERBAHÇE’NİN AVRUPA KUPALARI KARNESİ

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 272. kez sahne alacak. Daha önce oynadığı 271 maçta 108 galibiyet ve 108 mağlubiyet yaşayan sarı-lacivertliler, 55 maçta ise beraberlikle sahadan ayrıldı. Bu maçlarda toplam 370 gol atarken, kalesinde 387 gol gördü.

FENERBAHÇE LUGANO MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ PLATFORMDA?

Bu önemli karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak ve Exxen platformundan canlı olarak yayımlanacak. Kadıköy’deki futbolseverlerin büyük desteğiyle sahaya çıkacak olan Fenerbahçe, bir üst tura geçerek Avrupa’da yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir