Fenerbahçe Lille’i 1-0, 2-1, 3-2 yenerse maç uzatmalara gidecek - Haber Jet

Fenerbahçe Lille’i 1-0, 2-1, 3-2 yenerse maç uzatmalara gidecek

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Lille’e 2-1’lik skorla mağlup olan Fenerbahçe, Kadıköy'de turu geçmek için sahaya çıkacak. Fenerbahçe 1 gol farklı skorlarla Lille’i yenerse maç uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da sonuç değişmezse turu geçen takım penaltı atışları sonucu belli olacak.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş mücadelesinde Fransa’nın Lille takımını ağırlıyor. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden sarı-lacivertli ekip, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftarının desteğiyle turu geçmeyi hedefliyor.

FENERBAHÇE LİLLE MAÇI 1-0, 2-1, 3-2 BİTERSE NE OLUR, TURU KİM GEÇER?

Fenerbahçe, Lille karşısında zorlu bir sınava çıkıyor. İlk maçta Fransa’da 2-1 yenilen sarı-lacivertliler, rövanşta taraftarının önünde en az 2 farklı bir galibiyet alarak tur atlamayı hedefliyor.

Fenerbahçe Lille i nasıl eler

Fenerbahçe, Lille’i 1-0, 2-1 veya 3-2 gibi tek farklı skorlarla yenerse maç uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa seri penaltı atışları turu geçen takımı belirleyecek. Eğer sarı-lacivertliler maçı 2 veya daha fazla farkla kazanırsa adını play-off turuna yazdıracak ve Slavia Prag-Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Fenerbahçe Lille i nasıl geçer

İlgili Haberler

FENERBAHÇE LİLLE’İ NASIL GEÇER?

Fenerbahçe’nin Lille’i geçebilmesi ve tur atlaması için Lille’i en az 2 farklı skorlarla örneğin; 2-0, 3-1, 4,2 gibi skorlarla normal süre içerisinde mağlup etmesi gerekiyor. Eğer Fenerbahçe 1 gollü farkla Lille maçını kazanırsa maç uzatmalara gider ve skor uzatmalarda da değişmezse penaltı atışları sonucu turu geçip Şampiyonlar Ligi play-off turuna yükselecek takım belli olur.

Fenerbahçe nasıl tur atlar, turu nasıl geçer, işte ihtimaller

Fenerbahçe-Lille rövanş maçı 12 Ağustos’ta saat 20.00’de başlayacak ve Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma, Türkiye’de büyük bir heyecanla bekleniyor ve taraftarlar stadı tamamen dolduracak. Mücadele, EXXEN’den canlı olarak yayınlanacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir