Fenerbahçe Lille maçını şifresiz veren yabancı kanallar - Haber Jet

Fenerbahçe Lille maçını şifresiz veren yabancı kanallar

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanşında Lille ile karşılaşacak. İlk maçı 2-1 kaybeden sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Lille maçını şifresiz yayınlayacak yabancı kanalları araştırıyor. Fenerbahçe Lille kaçak canlı yayın linki gibi yollara başvurmak yasa dışı hem de güvenli değildir. Fenerbahçe Lille maçı Türkiye’de sadece EXXEN platformunda yayınlanacaktır.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kader maçına çıkacak olan Fenerbahçe, Kadıköy’de Lille’i ağırlayacak. İlk maçta deplasmanda alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından, temsilcimiz sahasında turu geçmek için en az iki farklı galibiyet arayacak.

FENERBAHÇE LİLLE MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Fenerbahçe Lille maçı Türkiye’de sadece EXXEN üzerinden izlenebilecek. EXXEN Spor kullanıcıları EXXEN platformu üzerinden Fenerbahçe Lille Şampiyonlar Ligi rövanş maçını tıpkı ilk maçta olduğu gibi şifresiz olarak izleyebilecekler.

Fenerbahçe Lille maçını EXXEN’den başka Türkiye’de yayınlayan kanal bulunmamaktadır. EXXEN Spor kullanıcısı olmayanlar ise şifreli yayın nedeniyle Fenerbahçe Lille maçını izleyemeyecekler.

Fenerbahçe Lille maçını şifresiz veren yabancı kanallar

Fenerbahçe Lille maçını yurt dışında yaşayan futbolseverler, bulundukları ülkede Fenerbahçe Lille Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçı yayın haklarını alan kanal üzerinden maçı şifresiz olarak izleyebilirler.

FENERBAHÇE LİLLE MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR

Maçın Türkiye’deki yayın hakkı EXXEN platformunda olsa da, birçok taraftar şifresiz yayın yapan yabancı kanalları araştırıyor. Ancak, maçı şifresiz izlemek isteyenler için doğrudan bir alternatif bulunmamakta.

Fenerbahçe Lille şifresiz veren kanallar

Eğer yurt dışında yaşıyorsanız bazı spor kanalları özellikle Fransa’daki kanallar Fenerbahçe Lille maçını canlı olarak yayınlayacak. EXXEN’e erişiminiz bulunmuyorsa bulunduğunuz ülkedeki Şampiyonlar Ligi yayın haklarına sahip kanallardan maçı şifresiz olarak seyredebilirsiniz.

Fenerbahçe Lille nerede izlenir

Fenerbahçe Lille maçını şifresiz izleyebileceğiniz Şampiyonlar Ligi yayın haklarına sahip bazı kanallar şöyledir:

İlgili Haberler

Fransa’da beINS Sports, Almanya’da DAZN ve Telekom Sport, Yunanistan’da ERT, Macaristan’da MTVA, Azerbaycan’da CBC Sport, Hollanda’da Talpa TV, Portekiz’de Eleven Sports.

FENERBAHÇE LİLLE KAÇAK CANLI YAYIN

Fenerbahçe Lille maçı yalnızca EXXEN platformundan izlenebilmektedir. EXXEN Spor kullanıcısı olarak Fenerbahçe Lille maçını HD, kesintisiz ve donmadan izleyebilirsiniz. Fenerbahçe Lille maçı kaçak canlı maç izle siteleri ve linkleri yasa dışıdır, güvenli de değildir. Maçı sadece EXXEN’den izlemenizi tavsiye ederiz.

Fenerbahçe Lille kaçak canlı maç yayın izle linki

FENERBAHÇE LİLLE NEREDE İZLENİR?

Fenerbahçe Lille maçı, başlama saati itibariyle EXXEN resmi internet sitesi üzerinden izlenebilir durumda olacaktır.

Fenerbahçe Lille kaçak maç izle

Saat 20.00’de Fenerbahçe Lille maçını EXXEN’den izleyebilirsiniz.

FENERBAHÇE LİLLE HANGİ KANAL VERİYOR?

Fenerbahçe Lille maçını ilk maçta olduğu gibi bu maçta da EXXEN platformu verecek.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Fenerbahçe’nin Lille ile oynayacağı bu kritik rövanş karşılaşması, futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı. Temsilcimizin play-off turuna yükselebilmesi için en az iki farklı galibiyete ihtiyacı var. Aksi durumda, tek farklı galibiyet maçı uzatmalara taşıyacak, beraberlik ya da Lille galibiyeti ise Fransız ekibini tur atlatacak.

Spor

Fenerbahçe Lille maçını şifresiz veren yabancı kanallar” haberine 1 yorum yapıldı.

  • cesoo cesoo

    ben bu maça 4,5 üst oynarım aga

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir