Fenerbahçe Lille ile berabere kalırsa Şampiyonlar Ligi’ne veda edecek - Haber Jet

Fenerbahçe Lille ile berabere kalırsa Şampiyonlar Ligi’ne veda edecek

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Lille'i ağırlayacak. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden sarı-lacivertliler, Lille ile berabere kalırsa Şampiyonlar Ligi’nden elenecek. Bu yüzden play-off turuna yükselmek için mutlaka kazanmalı. Fenerbahçe Lille maçı 0-0, 1-1, 2-2 gibi skorlarla berabere biterse, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi’nden elenip UEFA Avrupa Ligi’ne düşecek.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmek için kader maçına çıkıyor. İlk maçta Lille’e deplasmanda 2-1 yenilen sarı-lacivertliler, kendi sahasında oynayacağı rövanş mücadelesinde gereken skoru elde ederek adını play-off turuna yazdırmayı hedefliyor.

FENERBAHÇE LİLLE MAÇI BERABERE BİTERSE NE OLUR?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Lille’i ağırlayacak. İlk maçta Lille’e karşı 2-1’lik bir mağlubiyet alan sarı-lacivertli ekip, turu geçmek için kendi sahasında en az iki farkla galip gelmek zorunda. Maçta alınacak 1 farklı galibiyet durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek ve gerekirse penaltı atışlarıyla tur atlayan takım belirlenecek.

Fenerbahçe Lille maçı berabere biterse Fenerbahçe elenir

Maç berabere biterse Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi yolculuğu sona erecek.

FENERBAHÇE LİLLE İLE BERABERE KALIRSA NE OLUR, KİM TUR ATLAR?

Fenerbahçe Lille ile berabere kalırsa Şampiyonlar Ligi’nden elenir. Fenerbahçe’nin maçı uzatmalara götürebilmesi için en az 1 farklı galibiyetle normal süreyi tamamlaması gerekiyor. Beraberlik Lille’e yarıyor.

İlgili Haberler

FB Lille maçı berabere biterse FB elenir

FENERBAHÇE LİLLE MAÇI 0-0, 1-1, 2-2 VEYA 3-3 BİTERSE NE OLUR, TURU KİM GEÇER?

Fenerbahçe Lille maçında her türlü 0-0, 1-1, 2-2 veya 3-3 gibi beraberlik skorları Lille’in turu geçmesine, Fenerbahçe’nin ise Şampiyonlar Ligi’nden elenmesine neden olur.

Fenerbahçe Lille ile berabere kalırsa Fenerbahçe elenir, turu Lille geçer

Fenerbahçe’nin olası galibiyeti, takımın Şampiyonlar Ligi play-off turuna yükselmesini sağlayacak. Bu turda Fenerbahçe’yi, Slavia Prag ile Union Saint-Gilloise arasındaki eşleşmenin galibi bekliyor olacak. Ancak Fenerbahçe’nin yenilgisi ya da beraberlik, takımın Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesine ve yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmesine neden olacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir