Fenerbahçe-Hull City maçı EXXEN ve TV8,5’tan şifresiz yayınlanacak! Fenerbahçe son hazırlık maçına çıkıyor - Haber Jet

Fenerbahçe-Hull City maçı EXXEN ve TV8,5’tan şifresiz yayınlanacak! Fenerbahçe son hazırlık maçına çıkıyor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İngiltere Championship takımlarından Hull City ile karşılaşacak. Mücadele Ülker Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak ve EXXEN ile TV8,5'ten şifresiz olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor ve bugün İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile hazırlık maçı yapacak. Bu maç, sarı-lacivertlilerin sezon öncesi son provası olacak.

FENERBAHÇE – HULL CİTY MAÇINI HANGİ KANAL VERİYOR?

Bugün Ülker Stadı’nda oynanacak olan maçta Fenerbahçe, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile karşılaşacak. Hull City, “Summer Tour 2024” kapsamında İstanbul’da hazırlıklarını sürdürüyor ve bu kapsamda çıktığı ilk hazırlık maçında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Hull City’nin kadrosunda yer alan bazı yeni transferler ve genç oyuncular, Fenerbahçe karşısında kendilerini gösterme fırsatı bulacak.

Maç, EXXEN ve TV8,5 kanallarından şifresiz olarak yayınlanacak. Fenerbahçeli taraftarlar, bu karşılaşmayı canlı izleyerek yeni sezon öncesi takımlarının son durumunu görebilecekler.

Fenerbahçe Hull City maçı şifresiz olacak

FENERBAHÇE’NİN HAZIRLIK MAÇLARI

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap çalışmalarını Topuk Yaylası’nda, ikinci etap çalışmalarını ise Avusturya’da gerçekleştirdi. Bu süreçte sarı-lacivertliler dört hazırlık maçına çıktı. İlk etap kampında Mehmet Topal’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Romanya ekibi Petrolul Ploiesti’yi 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, Avusturya kampında ise Admira Wacker, Hajduk Split ve Strasbourg ile karşılaştı. Hajduk Split’e 1-0 kaybeden sarı-lacivertliler, Admira Wacker ile 1-1 berabere kalırken, Strasbourg’u 4-0 yenerek moral buldu.

Fenerbahçe Hull City EXXEN ve TV8,5 kanallarında

Spor

Fenerbahçe-Hull City maçı EXXEN ve TV8,5’tan şifresiz yayınlanacak! Fenerbahçe son hazırlık maçına çıkıyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Aybüke Kangal Aybüke Kangal

    İzleyeceğim

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir