Fenerbahçe Galatasaray maçını şifresiz veren yabancı kanallar - Haber Jet

Fenerbahçe Galatasaray maçını şifresiz veren yabancı kanallar

Bugün, Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi maçı öncesi, yurt dışında bu heyecanı şifresiz izleme imkanı sunan yabancı kanallar belli oldu. İşte, Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı kanallar…

Fenerbahçe ve Galatasaray, tarihleri boyunca birçok derbiye imza atmış iki ezeli rakip olarak, bugün 401. kez karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR

Maç, Türkiye’de Bein Sports 1 ve TOD TV’den canlı yayınlanacakken, yurt dışında da birçok kanal tarafından şifresiz olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Galatasaray maçını veren yabancı kanallar

Yurt dışında Fenerbahçe Galatasaray maçını verecek yabancı kanallar arasından ise Bosna Hersek’te Sport Klub 2 HR, Brezilya’da Disney+ Brazil, Fransa’da beIN Sports MAX 5, Gana ve Senegal’de ESPN Africa, Hırvatistan ve Sırbistan’da Sport Klub 2 SRB, Portekiz’de Sport TV2 ve Rusya’da Match! futbol 3 kanalları üzerinden Fenerbahçe Galatasaray maçı şifresiz izlenebilecek.

fb gs maçını şifresiz veren yabancı kanallar

Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon Süper Lig’de oynadığı beş maçta beş galibiyet elde ederek 15 puanla liderliğini sürdürüyor. Fenerbahçe ise 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puanla ikinci sırada yer alıyor. Her iki takımın teknik direktörleri, bu derbide galip gelerek liderlik koltuğunu ele geçirme hedefinde.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇINI VEREN YABANCI KANALLAR

Yurt dışında yaşayanlar Fenerbahçe Galatasaray maçını bulundukları ülkedeki spor kanal veya kanallarından ya da Fenerbahçe Galatasaray maçı yayın haklarına sahip platformdan canlı izleyebilirler. İşte Fenerbahçe Galatasaray maçını veren yabancı kanallar:

Bosna Hersek: Sport Klub 2 HR

Brezilya: Disney+ Brazil

Fransa: beIN Sports MAX 5

Gana: ESPN Africa

Hırvatistan: Sport Klub 2 HR

Portekiz: Sport TV2

fb gs maçını şifresiz veren kanallar

Rusya: Match! futbol 3

Senegal: ESPN Africa

Sırbistan: Sport Klub 2 SRB

Şili: Disney+ Chile

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren yabancı kanallar

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir