Fenerbahçe Allan Saint-Maximin transferi için 8 milyon euro ödeyecek! Saint-Maximin’in maaşı belli oldu - Haber Jet

Fenerbahçe Allan Saint-Maximin transferi için 8 milyon euro ödeyecek! Saint-Maximin’in maaşı belli oldu

Fenerbahçe, Al-Ahli'den kiraladığı Allan Saint-Maximin transferini tamamladı. Fransız yıldız için Fenerbahçe, toplam 8 milyon euro ödeyecek.

Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Allan Saint-Maximin’in transferini sonunda tamamladı. Fransız yıldız, Al-Ahli’den kiralık olarak sarı-lacivertli takıma katılıyor.

ALLAN SAİNT-MAXİMİN FENERBAHÇE’DE NE KADAR KAZANACAK?

Fenerbahçe, Al-Ahli forması giyen Allan Saint-Maximin’in transferi konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu. Sarı-lacivertli kulüp, Fransız futbolcuyu 8 milyon euro karşılığında kadrosuna katacak. Transferin tamamlanması için gerekli belgeler tamamlanmış durumda ve Saint-Maximin İstanbul’a gelerek sağlık kontrollerinden geçecek.

Allan Saint-Maximin Fenerbahçe maaşı ne kadar? 1 yıl için ne kadar kazanacak?

SAİNT-MAXİMİN FENERBAHÇE’DE

Saint-Maximin’in transferinde, Fenerbahçe Teknik Direktörü José Mourinho’nun büyük rol oynadığı belirtiliyor. Mourinho’nun takımını güçlendirme çabalarının bir parçası olarak görülen bu transfer, Fenerbahçe’nin Süper Lig’de Galatasaray ile olan şampiyonluk mücadelesine önemli bir katkı sağlayacak.

FENERBAHÇE ALLAN SAİNT-MAXİMİN TRANSFERİ İÇİN NE KADAR ÖDEYECEK?

Fenerbahçe’nin bu transfer için oyuncuya ödeyeceği maaş ve menajerlik ücretleri de dahil olmak üzere toplam maliyetin 8 milyon euroyu bulacağı ifade ediliyor.

Spor

Fenerbahçe Allan Saint-Maximin transferi için 8 milyon euro ödeyecek! Saint-Maximin’in maaşı belli oldu” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Aysu Turgut Aysu Turgut

    Fenerbahçe sezona bomba gibi başlayacak

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir