FB GS muhtemel 11! Icardi kadroda - Haber Jet

FB GS muhtemel 11! Icardi kadroda

Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig'de liderlik mücadelesi için 401. kez karşı karşıya geliyor. Dev derbide Fenerbahçe’nin kadrosunda tek eksik Osayi-Samuel olurken, Galatasaray'da Icardi'nin oynayıp oynamayacağına maça saatler kala belli olacak.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında, futbolseverler nefeslerini tutarak Ülker Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisini bekliyor. Zirve mücadelesi veren iki takım, 401. randevularına çıkacak.

FB GS MUHTEMEL 11

Fenerbahçe, ligde bu sezon oldukça formda. Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertliler, Süper Lig’de oynadıkları 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 13 puanla ikinci sırada yer alıyor. Fenerbahçe, bu derbiyi kazanarak Galatasaray’ın elindeki liderlik koltuğunu devralmayı hedefliyor.

fb gs muhtemel 11

Fenerbahçe’de tek eksik, sakatlığı bulunan Bright Osayi-Samuel. Öte yandan, Kasımpaşa maçında forma giyemeyen savunmanın kilit ismi Alexander Djiku’nun derbide sahalara geri dönmesi bekleniyor.

fb gs ilk 11

Fenerbahçe Galatasaray maçı muhtemel 11’ler şu şekildedir:

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Söyüncü, Djiku, Oosterwolde, İsmail Yüksek, Fred, Szymanski (Amrabat), Tadic, Saint-Maximin, Dzeko.

İlgili Haberler

Galatasaray: Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs (Berkan), Torreira, Sara, Sallai, Mertens, Barış Alper, Osimhen (Icardi)​

İCARDİ FENERBAHÇE MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Galatasaray cephesinde sezona müthiş bir giriş yapıldı. Okan Buruk’un öğrencileri, 5’te 5 yaparak 15 puanla Süper Lig’in zirvesinde bulunuyor. Ancak takımın yıldızı Hakim Ziyech sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe derbisinde oynayamayacak. Adana Demirspor maçında sakatlanan Mauro Icardi ise son antrenmanlara katıldı ve oynayıp oynamayacağı maç saatinde netleşecek.

gs fb muhtemel 11

Tarihi rekabetin bir diğer önemli detayı, Fenerbahçe’nin Galatasaray’a karşı oynadığı 400 maçın 149’unu kazanmış olması. Galatasaray ise 128 galibiyet elde etmiş durumda. Bu anlamda derbi, iki ezeli rakip arasındaki tarihî rekabetin önemli bir devamı olacak.

derbi muhtemel 11 ler

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir