Cinsel organı engele çarptığı için Olimpiyatlardan elenen Fransız sporcu Anthony Ammirati'ye öyle bir teklif geldi ki - Haber Jet

Cinsel organı engele çarptığı için Olimpiyatlardan elenen Fransız sporcu Anthony Ammirati’ye öyle bir teklif geldi ki

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda sırıkla atlama dalında yarışan Fransız Anthony Ammirati talihsiz bir kazayla olimpiyatlara veda etti. Cinsel organının çıtaya çarpması nedeniyle olimpiyatlardan elenen Anthony Ammirati, görüntülerin yayılması sonrası sosyal medyada gündem olurken bir yetişkin film platformundan binlerce dolarlık teklif aldı.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda sırıkla atlama dalında yarışan Anthony Ammirati, talihsiz bir şekilde olimpiyatlardan elendi.

FRANSIZ SPORCU ANTHONY AMMIRATI NEDEN ELENDİ?

Sırıkla atlama dalınca mücadele eden Fransa temsilcisi Anthony Ammirati, grup aşamasındaki yarışlarda 5.60 metreden sırıkla atlamayı başarıyla tamamladı. Ardından bir sonraki hedefinden atlarken akıllara gelmeyecek bir talihsizlik yaşadı.

5.70 metreden sırıkla atlamak üzere yarışa başlayan Anthony Ammirati, atlayışında cinsel organının çıtaya çarparak düşmesi sonucu başarısız oldu ve olimpiyatlardan elendi.

Anthony Ammirati neden elendi

İlgili Haberler

YETİŞKİN FİLM PLATFORMUNDAN BİNLERCE DOLARLIK TEKLİF

Fransız sporcunun görüntüleri kısa bir sürede sosyal medyada yayılırken değişik teklifler de almaya başladı. Bir yetişkin film platformundan 60 dakikalık web kamerası şovu yapması karşılığında 250 bin dolar teklif edildi.

Anthony Ammirati kaç yaşında

FRANSIZ SPORCU ANTHONY AMMIRATI KİMDİR?

16 Temmuz 2003 doğumlu Anthony Ammirati, 21 yaşındadır. Sırıkla atlama atleti olan Fransız sporcu, 2022 yılında Dünya 20 Yaş Altı Altetizm Şampiyonası’nda altın madalya kazandı. En yüksek atlaması 5.81 olarak ölçüldü.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir