Çin karşısında omzunu sakatlayan Gizem Örge yarı final maçı öncesi duygulandırdı - Haber Jet

Çin karşısında omzunu sakatlayan Gizem Örge yarı final maçı öncesi duygulandırdı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda, Filenin Sultanları çeyrek final mücadelesinde Çin'i 3-2 mağlup ederek tarihinde ilk kez yarı finale yükseldi. Maç esnasında omzundaki sakatlık nedeniyle gözyaşlarına boğulan Gizem Örge, maç sonundaki açıklamasıyla gözleri doldurdu. Kurtardığı toplarla savunma bakanı olarak anılan Örge saha içerisindeki anını "Sahada omzumu bıraktım sonra dedim ki bir tane daha omzum var" açıklamasında bulundu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024’te çeyrek final mücadelesi için sahaya çıktı. Çin’le baş başa giden mücadeleyi kazanmayı bilen Filenin Sultanları, sahada göz dolduran anlar yaşattı. Çıkardığı toplarla adını yazdıran Gizem Örge maç esnasında yaşadığı sakatlıkla alakalı hissettiklerini paylaştı.

GİZEM ÖRGE SAKATLANDI MI?

Tek libero olarak takımın savunmasındaki önemli isim Gizem Örge, çekişmeli geçen çeyrek final Çin maçında kısa bir an omzuyla alakalı sakatlık yaşadı. Ancak gerekli müdahale sonrası maça dönen ve sonuna kadar savaşan Örge, maç sonu sakatlığı hakkında verdiği röportaj gururlandırdı.

Maç esnasında gözyaşlarına boğularak yaşadığı sakatlık sorulduğunda Gizem Örge, “Sahada omzumu bıraktım sonra dedim ki bir tane daha omzum var devam edebilirim!” sözleriyle mücadelesindeki kararlığı ve fedakarlığı da gözler önüne sermiş oldu.

Gizem Örge sakatlandı mı

GİZEM ÖRGE YARI FİNALDE OLACAK MI?

Çeyrek final maçında omzunda bir sakatlık hissetse de maça devam eden Gizem Örge’nin sağlık durumuna ilişkin resmi bir açıklama gelmedi. Ancak Örge’nin yarı final maçında sahada olacağı düşünülüyor.

İlgili Haberler

CANSU ÖZBAY SAKATLIK DURUMU NE?

Maça ilk 6’da başlayan pasör pozisyonundaki Cansu Özbay, maçın ilerleyen dakikalarında sakatlanarak oyundan çıktı. Çeyrek final sonrası yıldız pasörün sakatlık durumu merak ediliyor.

Cansu Özbay sakatlık durumu ne yarı finalde oynayacak mı

Maç sonrası Sports Tv’ye konuşan Daniele Santarelli, Cansu Özbay’ın sakatlığı hakkında, Cansu’nun ayağındaki problemden dolayı bir aydır sadece bir saat antrenmanların parçası olduğunu belirtti. Elif’in de benzer bir sıkıntısı olduğunu belirten İtalyan teknik adam, ” Temmuz ayında 2 pasörümüzde de büyük problemler varken 3 hafta geçirdik. Bazı antrenmanlarda pasörlerimiz yoktu bile. Gerçekten çok zordu. Bugün çok özel bir iş başardık.” açıklamasında bulundu.

Spor

Çin karşısında omzunu sakatlayan Gizem Örge yarı final maçı öncesi duygulandırdı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ömür Sağlam Ömür Sağlam

    Harikaydınız kızlar 👏👏👏

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir