Çekya-Türkiye maçını TRT spikeri Özkan Öztürk anlatıyor! Kader maçına çıkıyoruz - Haber Jet

Çekya-Türkiye maçını TRT spikeri Özkan Öztürk anlatıyor! Kader maçına çıkıyoruz

26 Haziran Çarşamba günü saat 22.00'de Türkiye ile Çekya, EURO 2024 F Grubu'ndaki son maçında karşı karşıya gelecek. Maçın spikeri Özkan Öztürk olacak. Röportajlarda ise İbrahim Kırkayak görev yapacak.

EURO 2024’te heyecan dorukta! 26 Haziran Çarşamba günü Türkiye, F Grubu’ndaki son maçında Çekya ile karşılaşacak. Saat 22.00’de başlayacak olan bu kritik maçın spikeri Özkan Öztürk olacak.

ÇEKYA – TÜRKİYE MAÇINI KİM ANLATIYOR?

EURO 2024’te Türkiye’nin kaderi, 26 Haziran’da oynanacak Çekya maçı ile belirlenecek. Gruptaki üçüncü ve son maçında Türkiye, Çekya karşısında galibiyet arayacak. Daha önce Türkiye’nin Gürcistan ve Portekiz ile oynadığı maçlarda spikerlik yapan Özkan Öztürk, bu karşılaşmada da görev alacak.

Türkiye Çekya maçını kim anlatıyor, spiker kim?

Türkiye, gruptaki ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup etmiş ve ikinci maçında Portekiz’e 3-0 mağlup olmuştu. Çekya ise gruptaki ilk maçında Portekiz’e 2-1 mağlup olmuş, ikinci maçında Gürcistan ile 1-1 berabere kalmıştı.

Türkiye Çekya spikeri kim, maçı kim anlatıyor?

ÇEKYA – TÜRKİYE MAÇINI HANGİ KANAL VERİYOR?

Çekya – Türkiye maçı TRT 1’den canlı olarak ekranlara gelecek. Maçı güncel TRT 1 frekansı ile şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir