Brezilya voleybol takımı 7 numara oyuncusu Rosamaria Montibeller 30 yaşında ve smaçör pozisyonunda oynuyor - Haber Jet

Brezilya voleybol takımı 7 numara oyuncusu Rosamaria Montibeller 30 yaşında ve smaçör pozisyonunda oynuyor

Brezilya milli takım oyuncusu 30 yaşındaki Rosamaria Montibeller, smaçör pozisyonlarında oynuyor. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na iddialı başlayan skorer isimlerden Brezilya'nın 7 numaralı formalı oyuncusu Rosamaria Montibeller, maçlarda aldığı sayılar sonrası sevinçleriyle sık sık sosyal medyada gündem oluyor.

Rosamaria Montibeller, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda tecrübesi ile çok konuşulmaya devam ediyor. 7 numaralı forma giyen oyuncu smaçör mevkiinde oynuyor.

BREZİLYA VOLEYBOL TAKIMI 7 NUMARA ROSAMARİA MONTIBELLER KİMDİR?

1994 doğumlu Rosamaria Montibeller, İtalyan kökenli bir aileden geliyor. Kariyerine 2011 yılında Brezilya’da Sao Caetano’da başladı. 2013 yılında Campinas, 2014’te Pinheiros, 2015-2018 sezonunda Minas’ta forma giydi. 2018 yılında Güney Amerika Kulüpler Şampiyonluğu’nu kazanarak en iyi smaçör ödülünü kazandı.

2018-19 sezonunda Praia Clube transfer oldu ve burada Brezilya Süper Kupası’nı kazandı. Brezilya dışında ilk kez 2019-2020 sezonunda İtalya’da Casalmaggiore’ye transfer oldu.

Brezilya Voleybol takımı 7 numaralı forma kim

Ardından İtalya’nın başarılı takımlarından Igor Gorgonzola Novara, 2022-2023 sezonunda ise E-Work Busto Arsizio forması giydi. 2023-2024 sezonunda ise Japonya’ya transfer oldu burada Denso Airybees forması giymeye devam ediyor.

Kulüp kariyerine başarılara imza atan Montibeller, Brezilya Milli Takım kariyerinde de başarılı bir grafik izledi.

İlgili Haberler

İlk olarak 2010 yılında 8 Yaş Altı Şampiyonası’nda başladığı Brezilya Milli Takım Kariyeri’ne gümüş madalya ile başladı. A Milli Takım formasını ise 2015 yılında giymeye başladı. Brezilya Milli Takımı ile 2 FIVB Milletler Ligi gümüş madalyası, 3 Güney Amerika Şampiyonası altın madalyası, 1 Dünya Şampiyonası gümüş madalyası ve son Olimpiyat Oyunları’nda Tokyo’da gümüş madalya kazandı.

Rosamaria Montibeller sevgilisi

ROSAMARİA MONTİBELLER INSTAGRAMI NE?

Rosamaria Montibeller, Brezilya Milli Takımı’nın sosyal medyada en popüler oyuncuları arasında yer alıyor. Instagram’da 1.6 milyon takipçisi olan Montibeller @rosamariaoficial kullanıcı adıyla yer alıyor.

ROSAMARİA MONTIBELLER SEVGİLİSİ

Güzelliğiyle de çok konuşulan Rosamaria Montibeller’in sevgilisi merak ediliyor ancak sporcunun basına yansıdığı kadarıyla bir ilişkisi olmadığı biliniyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir