Brezilya voleybol takımı 6 numara oyuncusu Thaísa Menezes 37 yaşında performansıyla göz dolduruyor - Haber Jet

Brezilya voleybol takımı 6 numara oyuncusu Thaísa Menezes 37 yaşında performansıyla göz dolduruyor

Brezilyalı voleybolcu Thaísa Menezes, 37 yaşında olmasına rağmen Paris 2024 Olimpiyatları'nda gösterdiği üstün performansla dikkat çekiyor. Geçmişte yaşadığı sakatlıklara rağmen formunu koruyan ve takımıyla büyük başarılara imza atan Menezes, Brezilya'nın 6 numaralı forması ile madalya umutlarından biri olmaya devam ediyor.

37 yaşındaki Brezilyalı voleybolcu Thaísa Menezes, Paris 2024 Olimpiyatları’nda sergilediği performansla izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Uzun bir aradan sonra tekrar Brezilya takım forması giyen Menezes, 6 numara forma ile sahada yer alıyor.

BREZİLYA KADIN VOLEYBOL TAKIMI 6 NUMARA MENEZES KİMDİR?

Voleybol kariyerine Brezilya’nın Tijuca Tênis Clube’de başlayan Thaísa Menezes, ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atarak dikkat çekti. 2008 Pekin Olimpiyatları’nda altın madalya kazanan Menezes, yıllar boyunca Brezilya’nın en önemli orta oyuncularından biri olarak tanındı. Brezilya Superliga’da Rexona/Ades ve Finasa/Osasco gibi takımlarda oynadıktan sonra, 2016 yılında Türk kulübü Eczacıbaşı Vitra’ya transfer oldu. 2019 yılında Menezes, kariyerinde yeni bir sayfa açarak Brezilya’ya geri döndü ve şu anda Gerdau/Minas forması giyiyor.

Brezilya Kadın Voleybol Takımı 6 numara

Paris 2024 Olimpiyatları’nda Brezilya’nın madalya umudu olan Menezes, takımının oyununda kilit rol oynamaya devam ediyor. Voleybola beş yıl ara verdikten sonra geri dönen Menezes, fiziksel zorluklara rağmen yeniden Brezilya Milli Takımı’na katılmanın gururunu yaşıyor. Menezes, sakatlıklara rağmen formunu koruyarak Paris 2024’te Brezilya’nın en değerli oyuncularından biri olmayı başardı.

İlgili Haberler

Brezilya Kadın Milli Voleybol Takımı 6 numara Thaísa Menezes yaş, boy

THAÍSA MENEZES INSTAGRAM ADI NE?

Brezilyalı oyuncu, aynı zamanda sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Instagram’da daherthaisa kullanıcı adı ile yer alan Menezes’in 1,5 milyon takipçisi bulunuyor.

Thaísa Menezes kaç yaşında, boyu kaç

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir