Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off rakibi FK Partizan-FC Lugano galibi oldu! İlk maç 22 Ağustos’ta - Haber Jet

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi play-off rakibi FK Partizan-FC Lugano galibi oldu! İlk maç 22 Ağustos’ta

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda FK Partizan - FC Lugano eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. İlk maç 22 Ağustos’ta deplasmanda, rövanş ise 29 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda FK Partizan – FC Lugano eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek.

BEŞİKTAŞ PLAY-OFF’TA KİMİNLE EŞLEŞTİ?

UEFA Avrupa Ligi 2024-2025 sezonunun play-off turu kuraları İsviçre’nin Nyon kentinde çekildi. Beşiktaş, bu turda FK Partizan – FC Lugano eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. İlk maç 22 Ağustos’ta deplasmanda oynanacakken, rövanş 29 Ağustos’ta Tüpraş Stadyumu’nda yapılacak.

Beşiktaş'ın UEFA rakibi kim oldu, belli oldu

Bu turda, Beşiktaş’ın Süper Lig’deki maç programı da Beşiktaş’ın lehine olacak. Siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi play-off maçlarının arasındaki haftayı Süper Lig’de bay geçecek. Bu durum, takımın tamamen Avrupa Ligi maçlarına odaklanmasına olanak sağlayacak ve oyuncuların dinlenmesi için bir fırsat sunacak.

İlgili Haberler

Beşiktaş Avrupa Ligi rakibi kim oldu, sorusu yanıt buldu

BEŞİKTAŞ UEFA RAKİBİ KİM OLDU?

Partizan ile Lugano arasında oynanacak olan iki maç, Beşiktaş’ın rakibinin kim olacağını belirleyecek. Partizan, Sırbistan’ın köklü kulüplerinden biri olup, Avrupa sahnesinde tecrübeli bir ekip olarak öne çıkıyor. FC Lugano ise İsviçre temsilcisi olarak genç ve dinamik kadrosuyla dikkat çekiyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir