Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi muhtemel rakipleri - Haber Jet

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi muhtemel rakipleri

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında Lugano’yu elerse ve turu geçerse grup aşamasına kalacak. Beşiktaş’ın Avrupa Ligi muhtemel rakipleri arasında Roma, Manchester United, Ajax gibi Avrupa’nın dev takımları bulunuyor.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamasına kalmak için önemli bir karşılaşmaya çıkıyor. İsviçre temsilcisi Lugano ile oynayacakları play-off turu rövanşında alınacak her türlü galibiyet, siyah-beyazlıları gruplara taşıyacak.

BEŞİKTAŞ UEFA AVRUPA LİGİ MUHTEMEL RAKİPLERİ

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ikinci maçında bugün Lugano’yu konuk edecek. 21.00’de başlayacak karşılaşma, Romanya Futbol Federasyonu’ndan Radu Petrescu’nun düdüğüyle Tüpraş Stadı’nda oynanacak.

Beşiktaş Avrupa Ligi muhtemel rakipleri

İlk maçta deplasmanda 3-3 berabere kalan Beşiktaş, bu rövanşta üstünlük sağlaması durumunda UEFA Avrupa Ligi’nde grup aşamasına katılmaya hak kazanacak. Olası bir beraberlik durumunda ise maç uzatmalara gidecek, hatta gerekirse penaltı atışları galibi belirleyecek. Eğer siyah-beyazlılar mağlup olursa, Avrupa macerasına UEFA Konferans Ligi’nde devam edecekler.

BJK UEFA Avrupa Ligi muhtemel rakipleri

Beşiktaş’ı turu geçmesi halinde UEFA Avrupa Ligi’nde zorlu rakipler bekliyor. Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi muhtemel rakipleri arasında Roma, Manchester United, Porto, Ajax, Rangers, Frankfurt, Lazio ve Tottenham gibi güçlü takımlar yer alıyor.

İlgili Haberler

BEŞİKTAŞ AVRUPA LİGİ MUHTEMEL RAKİPLERİ

Beşiktaş Lugano’yu eleyip turu geçerse UEFA Avrupa Ligi’nde kesinleşmiş muhtemel rakipleri şunlardır:

Roma, Manchester United, Porto, Ajax, Rangers, Frankurt, Lazio, Tottenham, Real Sociedad, AZ Alkmaar, Olympiacos, Lyon, PAOK, Maccabi Tel Aviv, Dinamo Zagreb, Union SG, Dinamo Kiev, Ludogorets, Malmö, Athletic Bilbao, Hoffenheim, Nice, Twente, Karabağ, Midtjylland, BodoGlimt

Beşiktaş Avrupa muhtemel rakipleri, BJK muhtemel rakipler

UEFA rövanş maçları sonrası Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri arasına yeni takımlar da eklenecek.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki muhtemel rakipleri, BJK UEFA'da kiminle eşleşebilir

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir