Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi isim listesi (2024-2025) - Haber Jet

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi isim listesi (2024-2025)

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek kadrosunu UEFA’ya bildirdi. Beşiktaş’ın UEFA kadrosunda Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi yıldız yeni transferler de yer alacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon grup aşamasında boy gösterecek olan Beşiktaş, UEFA’ya Avrupa Ligi’nde mücadele edecek kadrosunu iletti.

BEŞİKTAŞ UEFA LİSTESİ 2024

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında zorlu rakiplerle karşılaşacak. Eintracht Frankfurt, Maccabi Tel Aviv, Malmö ve Athletic Bilbao maçlarını iç sahada oynayacak olan siyah-beyazlılar, Ajax, Lyon, Bodo/Glimt ve Twente’ye karşı ise deplasmanda mücadele verecek.

Beşiktaş UEFA listesi

Bu zorlu fikstürde, özellikle Ciro Immobile ve Rafa Silva gibi deneyimli isimlerden büyük katkı bekleniyor.

BJK UEFA listesi

BEŞİKTAŞ AVRUPA LİGİ KADROSU

Beşiktaş’ın hücum gücünü artırmak için Milot Rashica ve genç yetenek Semih Kılıçsoy da kadroda yer aldı. Beşiktaş’ın savunma hattında ise Gabriel Paulista, Felix Uduokhai ve Tayyip Talha Sanuç gibi isimler görev yapacak. Orta sahada Jean Onana, Gedson Fernandes ve Moatasem Al-Musrati gibi dinamik oyuncular bulunuyor.

İlgili Haberler

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi kadrosu 2024

UEFA İSİM LİSTESİ BEŞİKTAŞ KİMLER VAR?

Beşiktaş’ın UEFA’ya bildirdiği kadronun isim listesi henüz açıklanmadı. Şu anda Beşiktaş kadrosunda yer alan futbolcular şu isimlerdir:

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Göktuğ Baytekin, Emir Yaşar, Felix Uduokhai, Emirhan Topçu, Tayyip Talha Sanuç, Gabriel Paulista, Necip Uysal, Arthur Masuaku, Emrecan Terzi, Onur Bulut, Jonas Svensson, Arda Berk Özüarap, Moatasem Al-Musrati, Jean Onana, Gedson Fernandes, Salih Uçan, João Mário, Cher Ndour, Fahri Ay, Ernest Muci, Bakhtiyor Zaynutdinov, Semih Kılıçsoy, Arda Kılıç, Milot Rashica, Can Keleş, Rafa Silva, Ciro Immobile, Mustafa Hekimoğlu

UEFA list Beşiktaş

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir