Beşiktaş Lugano maçı ilk 11 netleşti! Immobile 11’de başlıyor - Haber Jet

Beşiktaş Lugano maçı ilk 11 netleşti! Immobile 11’de başlıyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Lugano ile kritik rövanş maçına çıkıyor. Beşiktaş Lugano maçı öncesi muhtemel 11 belli oldu. Beşiktaş’ın Lugano maçı ilk 11’inde Immobile ve Semih Kılıçsoy yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş, bu akşam Lugano’yu Tüpraş Stadı’nda ağırlıyor. İlk maçta İsviçre’de 3-3’lük beraberlikle dönen siyah-beyazlı ekip, avantajlı bir skor almak için sahaya çıkacak.

BEŞİKTAŞ LUGANO İLK 11

İlk maçta Lugano karşısında son dakikada yedikleri golle beraberliğe razı olan Beşiktaş, Tüpraş Stadı’nda mutlak galibiyet hedefliyor. Beraberlik halinde uzatmalara gidecek olan karşılaşmada mağlup olan ekip ise yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam edecek. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, maç öncesinde hücum futboluna vurgu yaparak taraftara galibiyet sözü verdi.

Beşiktaş muhtemel 11

Siyah-beyazlıların kadrosunda tecrübeli forvet Ciro Immobile’nin ilk 11’de başlaması bekleniyor. Ayrıca savunmada Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Emirhan Topçu ve Masuaku görev alacak. Orta sahada Al-Musrati, Gedson Fernandes ve Rafa Silva’nın etkinliği büyük önem taşıyor.

BJK Lugano ilk 11

İlgili Haberler

Kanatlarda Milot Rashica’nın hızı ve Semih Kılıçsoy’un genç enerjisi dikkat çekerken, takımın hücum gücünü Immobile’nin deneyimi tamamlayacak.

BEŞİKTAŞ’IN LUGANO MAÇI İLK 11’İ

Beşiktaş’ın Lugano maçı muhtemel ilk 11’i şu şekilde:

Mert Günok, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Emirhan Topçu, Arthur Masuaku, Al-Musrati, Gedson Fernandes, Rafa Silva, Milot Rashica, Semih Kılıçsoy, Ciro Immobile

Beşiktaş Lugano muhtemel ilk 11

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir