Beşiktaş Lugano ile berabere kalırsa maç uzatmalara gidecek - Haber Jet

Beşiktaş Lugano ile berabere kalırsa maç uzatmalara gidecek

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında İsviçre ekibi Lugano'yu konuk ediyor. İlk maçın 3-3 berabere bitmesinin ardından, Beşiktaş Lugano maçı 0-0, 1-1, 2-2 gibi skorlarla berabere biterse uzatmalar ve penaltılar devreye girecek.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına kalabilmek için kritik bir mücadelede İsviçre temsilcisi Lugano’yu ağırlayacak. İlk maçta 3-1 öne geçmesine rağmen, sahadan 3-3 beraberlikle ayrılan siyah-beyazlı ekip, bu kez evinde turu geçmeyi hedefliyor.

BEŞİKTAŞ LUGANO MAÇI BERABERE BİTERSE NE OLUR?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde İsviçre’nin Lugano takımını ağırlamaya hazırlanıyor. İlk maçta 3-1’lik üstünlüğü koruyamayan Beşiktaş, Lugano’nun son dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte her iki takım da grup aşamasına kalma şansını rövanş maçına taşıdı.

Beşiktaş berabere kalırsa ne olur, elenir mi

Beşiktaş, taraftarının desteğiyle rakibini yenerek UEFA Avrupa Ligi gruplarına adını yazdırmak istiyor. Her türlü galibiyette turu geçecek olan Beşiktaş, Lugano ile berabere kalması durumunda maç uzatmalara gidecek.

BEŞİKTAŞ LUGANO İLE BERABERE KALIRSA NE OLUR?

Beşiktaş Lugano ile berabere kalırsa ilk maçın da berabere bitmesi nedeniyle maç uzatmalara gider. Uzatmalarda da skor değişmezse turu geçen takım penaltı atışları sonucu belli olur.

İlgili Haberler

BJK Lugano berabere biterse ne olur, kim elenir

Olası bir mağlubiyet ise Beşiktaş’ın Avrupa macerasını UEFA Konferans Ligi’nde sürdürmesine neden olacak.

BEŞİKTAŞ LUGANO MAÇI 0-0, 1-1, 2-2, 3-3 BİTERSE NE OLUR?

Beşiktaş Lugano maçı 0-0, 1-1, 2-2 ve 3-3 gibi her türlü beraberlik skoru ile bitmesi durumunda maç uzayacak ve turu geçen taraf uzatmalarda belli olacak. Eğer uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa penaltı atışlarına geçilecek. Penaltılar sonucu UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek takım belli olacak.

BJK Lugano ile berabere kalırsa ne olur

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir