Beşiktaş Gençlerbirliği maçı TV8,5 ve EXXEN’den canlı yayınlanacak - Haber Jet

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı TV8,5 ve EXXEN’den canlı yayınlanacak

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Karşılaşma 27 Temmuz’da saat 20.00’de Kocaeli Stadyumu’nda oynanacak ve TV8,5 ile EXXEN’den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş, 2024-2025 sezonu öncesinde hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah-beyazlılar, Gençlerbirliği ile hazırlık maçına çıkacak.

BEŞİKTAŞ GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINI HANGİ KANAL VERİYOR?

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde önemli bir hazırlık maçına çıkıyor. Avusturya kampının ardından Türkiye’ye dönen takım, ilk hazırlık maçında Bandırmaspor ile karşılaşmış ve golsüz berabere kalmıştı. Gençlerbirliği karşısında da teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, yeni transferler ve genç oyunculara şans vermeyi planlıyor. Özellikle Rafa Silva ve Ciro Immobile’nin performansı merakla bekleniyor.

Maç, 27 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de Kocaeli Yıldız Entegre Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma, TV8,5 ve EXXEN platformlarından canlı olarak yayınlanacak. Beşiktaş taraftarları bu önemli karşılaşmayı hem stadyumda hem de ekran başında heyecanla takip edebilecek.

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı TV8,5 ve EXXEN’den canlı yayınlanacak

BEŞİKTAŞ’IN SAKARYASPOR HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN?

Siyah-beyazlılar, Gençlerbirliği maçının ardından 30 Temmuz Salı günü Sakaryaspor ile bir başka hazırlık maçı yapacak. Bu maç, Beşiktaş’ın Süper Kupa mücadelesi öncesindeki son prova olacak.

Beşiktaş’ın hazırlık maçlarını ve sezon öncesi performansını görmek isteyen futbolseverler için bu maçlar büyük önem taşıyor. TV8,5 ve EXXEN’de yapılacak canlı yayınlar sayesinde, taraftarlar takımlarının yeni sezon hazırlıklarını yakından takip edebilecek.

Beşiktaş Gençlerbirliği maçı TV8,5 ve EXXEN’den canlı yayınlanacak

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir