Beşiktaş Ajax’ı yenerse 450 bin euro para ödülü kazanacak - Haber Jet

Beşiktaş Ajax’ı yenerse 450 bin euro para ödülü kazanacak

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk maçında Ajax ile karşılaşacak. Bu kritik mücadelede galibiyet alması durumunda siyah-beyazlılar 450 bin euro para ödülü kazanacak. Aynı şekilde Beşiktaş’ın Ajax ile berabere kalması durumunda alacağı para da belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi’ne Türkiye Kupası zaferiyle katılma hakkı kazanan Beşiktaş, Avrupa Ligi’nin yeni formatındaki ilk maçında bu akşam Ajax’a konuk olacak.

BEŞİKTAŞ AJAX’I YENERSE NE KADAR KAZANACAK?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’ndeki yeni formatın ilk maçında Hollanda ekibi Ajax’a karşı sahaya çıkacak. Avrupa Ligi grup aşamasındaki her galibiyet, 450 bin euro ile ödüllendiriliyor. Eğer Beşiktaş bu akşamki karşılaşmayı kazanırsa kasasına bu tutarı koyacak.

Beşiktaş Ajax'ı yenerse ne kadar kazanacak, para ödülü kaç para
 

Bu para ödülü, turnuvada ilerlemek ve finansal anlamda daha güçlü bir konuma gelmek için büyük bir motivasyon kaynağı olarak görülüyor.

BEŞİKTAŞ AJAX’I YENERSE UEFA AVRUPA LİGİ GALİBİYET PARASI NE KADAR?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde galip geldiği her maç için 450 bin euro kazanacak. Ayrıca, Avrupa Ligi’ne katılan tüm takımlar, katılım ödülü olarak 4.31 milyon euroyu garantilemiş durumda. Beşiktaş, Ajax karşısında galibiyet alarak bu kazancı artırmayı hedefliyor.

Beşiktaş Ajax'ı yenerse para ödülü UEFA Avrupa Ligi
 

Turnuvanın ilerleyen aşamalarında alınacak her galibiyet de bu kazancı daha da artıracak.

İlgili Haberler

BEŞİKTAŞ AJAX İLE BERABERE KALIRSA NE KADAR KAZANACAK?

Beşiktaş, eğer Ajax ile berabere kalırsa, UEFA tarafından 150 bin euro para ödülü kazanacak.

Beşiktaş Ajax ile berabere kalırsa ne kadar kazanacak

Grup aşamasında alınan her beraberlik, takımlara finansal bir getiri sağlarken, aynı zamanda grup sıralamasında da önemli puan kazandırıyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir