Benfica maçı S Sport Plus’ta canlı yayınlanıyor - Haber Jet

Benfica maçı S Sport Plus’ta canlı yayınlanıyor

Portekiz Ligi'nde heyecan devam ediyor. Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün forma giyeceği Benfica, Boavista deplasmanına çıkıyor. Mücadele saat 22.15’te S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak.

Portekiz Ligi’nde 6. hafta mücadelesinde Boavista, kendi sahasında Benfica’yı ağırlıyor. Milli futbolcularımız Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü’nün de sahada yer alacağı karşılaşma, bu akşam saat 22.15’te başlayacak.

BOAVİSTA BENFİCA CANLI İZLE

Sezon başında Galatasaray’dan Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, yeni takımında hızlı bir başlangıç yaptı. Şampiyonlar Ligi’nde ve lig maçlarında gösterdiği performansla dikkat çeken Kerem, bu maçta da gözler üzerinde olacak.

Orkun Kökçü ise Benfica’nın orta sahasındaki kritik isimlerden biri olarak sezona önemli katkılarda bulundu.

Boavista Benfica maçı canlı kaçak izle

Benfica, ligde 5 maçta 10 puan toplayarak 7. sırada yer alıyor. Boavista ise 5 puanla 15. sırada bulunuyor. Boavista’nın sahasında oynanacak bu kritik mücadelede, Benfica galibiyet alarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Öte yandan Boavista, ev sahibi avantajını kullanarak zorlu rakibinden puan veya puanlar almanın peşinde.

Boavista Benfica maçı izle

Boavista Benfica maçı canlı yayını S Sport Plus platformu üzerinden izlenebilecek ve S Sport kullanıcıları mücadeleyi şifresiz takip edebilecek.

Boavista - Benfica maç kadrosu

BENFİCA MAÇI CANLI İZLE

Boavista Benfica maçı S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak. Mücadeleyi S Sport kullanıcıları şifresiz ve canlı izleyebilecek.

BENFİCA İLK 11

Benfica bu akşam Portekiz Ligi’nde Boavista deplasmanına konuk olacak. Mücadele saat 22.15’te başlayacak.

Benfica maçını veren kanallar

Benfica’nın 11’inde milli oyuncularımız Kerem Aktürkoğlu ile Orkun Kökçü de yer alıyor. İşte Benfica’nın Boavista maçı ilk 11’i:

Trubin, Carreras, Tomás Araújo, António Silva, Otamendi, Aursnes, Florentino, Kökcü, Di María, Aktürkoğlu, Pavlidis

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir