Başakşehir Rapid Wien maçı spikeri açıklandı - Haber Jet

Başakşehir Rapid Wien maçı spikeri açıklandı

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir, Avusturya ekibi Rapid Wien ile bugün karşı karşıya gelecek. Mücadelenin TRT 1'den canlı anlatımını Cüneyt Ersan yapacak.

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’ndeki ilk maçında bu akşam Rapid Wien’i konuk edecek. Saat 17.30’da başlayacak bu heyecan dolu mücadele, TRT 1’den canlı yayınlanacak. Spiker koltuğunda ise deneyimli isim Cüneyt Ersan yer alacak. Maçın anlatımı TRT Radyo 1’de de Deniz Tuğrul tarafından yapılacak.

BAŞAKŞEHİR RAPİD WİEN MAÇINI KİM ANLATIYOR?

Bugün oynanacak olan Başakşehir – Rapid Wien maçının anlatımını, TRT 1 ekranlarında Cüneyt Ersan üstlenecek. Deneyimli spiker, futbolseverleri UEFA Konferans Ligi heyecanıyla buluşturacak.

Başakşehir Rapid Wien spikeri

Maçın TRT 1’den ve Tabii platformundan canlı olarak yayınlanacağı duyuruldu. Spiker Ersan, futbolseverlerin aşina olduğu isimlerden biri olup, daha önceki maçlarda da sergilediği kendine has maç anlatım tarzı ile dikkat çekmişti.

BAŞAKŞEHİR RAPİD WİEN SPİKERİ KİM?

Başakşehir Rapid Wien maçını anlatacak spikerin Cüneyt Ersan olduğu resmi olarak açıklandı. 17.30’da başlayacak olan maç, TRT 1’den canlı olarak izlenebilecek.

İlgili Haberler

Başakşehir maçını kim anlatıyor, spiker kim

Cüneyt Ersan’ın deneyimli anlatımı ile futbolseverler, mücadeleyi ekran başında takip edebilecekler. Maçın TRT Radyo 1’deki seslendirmesi ise Deniz Tuğrul tarafından yapılacak.

Başakşehir Rapid Wien spiker

Başakşehir, Rapid Wien’e karşı alacağı sonuçla, UEFA Konferans Ligi’nde iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir