Başakşehir Iberia’yı elerse rakibi St Patrick's-Sabah FC galibi olacak! İlk maç 22 Ağustos'ta oynanacak - Haber Jet

Başakşehir Iberia’yı elerse rakibi St Patrick’s-Sabah FC galibi olacak! İlk maç 22 Ağustos’ta oynanacak

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde 3. eleme turunda Gürcistan temsilcisi FC Iberia'yı geçerse, play-off turunda İrlanda ekibi St. Patrick's ile Azerbaycan temsilcisi Sabah FC arasındaki eşleşmenin galibi ile karşılaşacak.

UEFA Konferans Ligi’nde heyecan devam ediyor. RAMS Başakşehir, 3. eleme turunda FC Iberia ile karşı karşıya gelecek. İlk maç 8 Ağustos’ta, rövanş ise 15 Ağustos’ta oynanacak. Başakşehir bu turu geçerse, play-off turunda St. Patrick’s – Sabah FC eşleşmesinin galibi ile mücadele edecek.

BAŞAKŞEHİR IBERİA’YI ELERSE KİMİNLE OYNAYACAK?

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’nde yoluna emin adımlarla devam ediyor. San Marino ekibi La Fiorita’yı toplamda 10-1’lik skorla geçen turuncu-lacivertliler, 3. eleme turunda Gürcistan temsilcisi FC Iberia ile karşılaşacak. İlk maç İstanbul’da 8 Ağustos’ta, rövanş ise Gürcistan’da 15 Ağustos’ta oynanacak.

Başakşehir Iberia’yı elerse rakibi kim

Başakşehir, Iberia’yı elemesi durumunda, play-off turunda St. Patrick’s ile Sabah FC arasındaki eşleşmenin galibiyle karşılaşacak. Play-off turunda ilk maç 22 Ağustos’ta, rövanş ise 29 Ağustos’ta oynanacak​.

İlgili Haberler

Başakşehir Iberia geçerse kiminle eşleşecek

Rakip Iberia ise Gürcistan ligi takımlarından biri olarak zorlu bir sınav verecek. Başakşehir’in bu maçta alacağı sonuç, Avrupa arenasındaki ilerleyişi açısından büyük önem taşıyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir