Barcelona Real Madrid maçı S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak! Tüm gözler Arda Güler’de olacak - Haber Jet

Barcelona Real Madrid maçı S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak! Tüm gözler Arda Güler’de olacak

Barcelona ile Real Madrid arasında 4 Ağustos Pazar günü oynanacak olan El Clasico, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Carlo Ancelotti’nin, genç yetenek Arda Güler'i ilk 11’de başlatması bekleniyor.

ABD’de düzenlenen hazırlık maçları kapsamında Barcelona ile Real Madrid, 4 Ağustos Pazar günü karşı karşıya gelecek. New Jersey’deki MetLife Stadyumu’nda oynanacak bu dev mücadele Türkiye saati ile 02:00’de başlayacak ve S Sport Plus’tan canlı yayınlanacak.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇINI HANGİ KANAL VERİYOR?

Real Madrid, bu sezonki hazırlık maçları kapsamında ilk sınavını Milan’a karşı vermiş ve sahadan 1-0 mağlup olarak ayrılmıştı. Teknik direktör Carlo Ancelotti, bu maçta denediği oyuncu kombinasyonlarına yenilerini ekleyerek Barcelona karşısında sahaya çıkacak. Milan maçında forma giymeyen Militao ve Rodrygo, Barcelona karşısında ilk 11’de yer alacak​.

İki dev kulübün hazırlık maçı olmasına rağmen El Clasico’nun her zaman olduğu gibi büyük bir çekişmeye sahne olması bekleniyor. Barcelona Real Madrid maçı, S Sport Plus’tan canlı olarak izlenebilecek.

BARCELONA REAL MADRİD MAÇINDA ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Arda Güler, Ancelotti’nin orta sahada deneyeceği önemli isimlerden biri olacak. Milan maçında sağ kanat pozisyonunda oynayan genç yıldız, orta sahada görev alacak. Arda’nın Milan maçında oynadığı pozisyonda ise Brahim Diaz forma giyecek.

Barcelona Real Madrid maçında Arda Güler oynayacak, maçın hangi kanalda olacağı belli oldu

Arda Güler, başarılı geçen Avrupa Şampiyonası’nın ardından Real Madrid formasıyla El Clasico’da sahne alacak. Genç yıldız, Milan maçında sergilediği performansla büyük beğeni toplamıştı ve Barcelona karşısında da önemli bir rol oynaması bekleniyor.

İlgili Haberler

BARCELONA REAL MADRİD MAÇINDA LAMİNE YAMAL OYNAYACAK MI?

İspanya ile EURO 2024 şampiyonluğu yaşayan Lamine Yamal’ın tatili devam ediyor. Yamal, Barcelona’nın ABD kampında yer almıyor. Bu nedenle bu geceki Barcelona Real Madrid maçında Lamine Yamal yer almayacak.

Barcelona Real Madrid maçında Yamal oynayacak mı sorusu yanıt buldu! El Clasico hangi kanalda merak ediliyordu

EL CLASİCO HANGİ KANALDA?

Barcelona Real Madrid maçlarına El Clasico denilmektedir. Bu gece oynanacak olan ve Türkiye saati ile gece 02.00’de başlayacak olan Barcelona Real Madrid El Clasico maçı hangi kanalda merak ediliyordu. Bu geceki El Clasico maçı S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanacak.

BARCELONA REAL MADRİD MUHTEMEL İLK 11’LER

Real Madrid’in muhtemel 11’i: Courtois; Vazquez, Militao, Rüdiger, Fran Garcia; Modric, Arda Güler, Ceballos; Brahim Diaz, Rodrygo, Endrick.

Barcelona’nın muhtemel 11’i: Ter Stegen; Héctor Fort, Lenglet, Íñigo Martínez, Martín; Bernal, Casadó; Julián Araújo, Pablo Torre, Pau Víctor; Lewandowski​

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir